K mezinárodnímu mistrovství Slovenska 2018

Mezinárodní

Ve dnech 4. – 6. července 2018 se na hřišti Hrubá Borša konalo mezinárodní mistrovství Slovenska seniorů. V hojném počtu se zúčastnili i čeští hráči a hráčky. Turnaj provázely tropické teploty kolem 35 st C. SKGA rozhodlo, že muži hráli z bílých odpališť a ženy z modrých (vyjma master seniorů).

České hráčky naprosto ovládly kategorii seniorek, kdy vyhrála Anna Dzurenda (79,78,84), druhé místo obsadila Blanka Dědečková (84,84,81) a třetí místo Barbora Stárková (89,85,82).

Mezi muži skončil na 6. místě René Čmiel (78,77,88), mezi master seniory na 2. místě Václav Schovánek (91,90,92) a soutěž master seniorek vyhrála Anna Vittová (94,94,97).

Anna Dzurenda

3 komentáře k “K mezinárodnímu mistrovství Slovenska 2018

  1. POZOR,POZOR,ČTĚTE !
    Do 3.kola jsem nastupoval z druhé pozice, proti hráči p.Karlu Dvořákovi z golfového klubu GOLF BOTANIKA, který byl po dvou kolech na prvním místě.
    Na jedné z jamek ve druhé devítce, hráč Karel DVOŘÁK odehrál drive z odpaliště mimo vyznačené kameny. Upozornil jsem ho na chybu, chybu uznal a odehrál 2.míč – nový drive z odpaliště již správně.
    Při dohrávání na grýnu byl již přítomen marschal. Informoval jsem ho o vzniklé situaci.Jeho resumé bylo jasné, hráč, který se takto proviní-dostane 2.trestné rány. Při konfrontaci marschála s p. Dvořákem o vzniklé situaci-pan Karel DVOŘÁK k mému údivu prohlásil, že se žádného přestupku nedopustil, že nehrál 1.drive mimo označené odpaliště, že hrál pouze jeden míč.
    Byl jsem šokován jeho arogantní drzostí a jeho nesportovním chováním.
    Proto vás varuji- dejte si pozor na hráče p.KARLA DVOŘÁKA z golfového klubu GOLF BOTANIKA. Je to lhář a podvodník. Takoví hráči tohoto typu vůbec mezi nás nepatří.
    Golfová etiketa je mu naprosto cizí.
    Václav Schovánek
    člen GC Semily od roku 1970

  2. MM Slovenska jsem vyhral v roce 2013. Hezky turnaj ve Skalici zastoupeny peti staty. Letos Slovaci nepokrocili, i když Hruba Borsa je vyborne hriste. Oraganisacne chaos, ktery vyvrcholil po katu, kdyz neprosli hraci museli jet domu, prestoze měli zaplacena tri kola! Udivilo mne, ze ve finalovem kole nasadili dvojice. Kontrola zadna. Muj souper Vaclav Schovanek prijel bez mého souhlasu na bugine. Podal jsem protest! Choval se arogantne a jiz na druhé jamce se pokusil nepřiznat tripl bogy… V neskutecnem polednim vedru jsem klopytal za souperem na bugine. Podraz! S vypetim jsem však šest jamek predvedl o šest ran. Vaclav Schovanek pochopil, ze nevyhraje a zbabele zautocil. Prohlásil, ze jsem odpalil mimo kameny. Nikdy se mi toto nestalo. Neni zadny svedek. Hadka! Rozhodila mne. Nakonec nejhorsi kolo 94. Pouze verbalni kontrola a podpis. Vaclav Schovanek mne však do karty „propasoval 2 rány navíc“. Zjistil jsem to az při vyhlasovani a okamzite reklamoval poradi. Bez uspechu. Karta byla podepsana.

    Vaclava Schovanka nebudu vyhledavat. Na Slovensku uz hrat nechci. Tato zkušenost mi stacila… Uz to prebolelo, na Konopisti jsem vyhral NMmaster senioru 75 plus. Golf mam rad a bavi me,i když se nekdy nemusi dařit a to preji i Vam vsem.

    Dvorak Karel

  3. Potrefená husa nejvíce kejhá,nebo nejlepší obrana je útok,tak si z toho vyberte.Nic z toho co uvádí Dvořák není pravda , jenom mlží.
    Kontaktoval jsem prezidenta turnaje,aby si přečetl můj příspěvek a elaborát,který na základě mého obvinění, vypracoval již zmíněný Dvořák.
    Pan prezident se podivil na tvrzeních které uvádí již zmíněný Dvořák.Dotýčnému po skončení
    soutěžního kola, jasně vysvětlil propozice turnaje a hl. pravidla golfu.
    Mám dojem,že ihned po skončení mistrovství jsem měl klopýtajícímu Dvořákovi na parkovišti propašovat
    dvě výchovné a poškodit mu fasádu,aby se mu vrátila paměť.
    Jinak – nikoho jsem nepoškozoval- nic jsem nepropašovaval.
    Aby to bylo vše – na záchodě jsem nezvedl prkénko a v Senici jsem přejel křižovatku na červenou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *