Sledujte MČR družstev v jamkové hře!

Skryté příspěvky

Výsledkové tabule

3.den: Velké překvapení v soutěži mužů MR- Mariánky vypadly. V soutěži MR žen se družstvo Austerlitzu udrželo na úkor družstva Beřovic, v Poháru bylo poslední družstvo M. Lázně B. Doufám, že všichni své postavení přijali sportovně a na příští ročník opět přijedou. Někteří obhajovat, jiní se zúčastnit, ale všichni dohromady se golfem pobavit.

2. den: I druhý den mistrovského klání v místě boje Tří císařů byly velice urputné. Počasí na rozdíl od roku 1805 bylo podstatně příjemnější a střídalo se slunce a mírný větřík se slabšími přeháňkami. V soutěži Pohár a ženy MR se žádné velké překvapení nekonalo, trochu domácí příznivce zaskočilo družstvo žen, které v oslabení podlehlo soupeřkám z Prahy a zítra budou hrát o sestupovou příčku. V soutěži mužů ale došlo k několika překvapujícím výsledkům, kdy o sestupovou příčku budou hrát dva nejstarší české kluby a to Mariánky versus Vary. O mistra ČR se utká družstvo Prahy proti Líšnici, která v čtyřjamkovém rozstřelu zvítězila nad družstvem Austerlitzu. Takže se těšíme na zítřejší boje a děkujeme všem družstvům za nádherné sportovní zážitky. Kladem celé akce je i vedení všech utkání v přátelském i když sportovním duchu.

1. den: Jako vždy se zde setkávají golfoví přátelé ze všech koutů naší republiky, aby v jamkové hře porovnali své síly. Počasí vcelku golfově příjemné, slabý vítr, teploty okolo 20 st. Celsia. Tomu také odpovídaly kvalitní výkony, ale občas i překvapivé výsledky. Mezi ty nejpřekvapivější patřilo vítězství týmu mužů Austerlitzu nad družstvem Mariánských Lázní A v poměru 3:2. Jinak se zdá, že ostatní výsledky již nepřinesly žádné velké překvapení, i když někdy to bylo velice těsné.

Kdo chce zavzpomínat, může navštívit stránku archivů. Najde tam souhrnně minulé ročníky.