Výsledky kvalifikačního turnaje družstev

Senior tour

V Mladé Boleslavi ve dnech 15. a 16. května 2018 proběhl kvalifikační turnaj družstev mužů a žen pro mistrovství ČR ve hře na jamky.

Zde jsou jeho výsledky (klepnutím zvětšit):

 

 

 

Vítěznému družstvu mužů – Nová Bystřice – a vítěznému družstvu žen – Prague City Golf
blahopřejeme!!

1 komentář k “Výsledky kvalifikačního turnaje družstev

  1. V roce 2018 jsem aktivně hrál Lázeňskou seniorskou tour, která se pořádala na 12 hřištích plzeňského, karlovarského kraje a 2 hry v Německu. Po skončení této tour bylo pohoštění a rozdány odměny vítězným hráčům jednotlivých kategorií. Pohoštění dobré, vždyť se také platilo 100 Kč za každou hru. Ceny za umístění v celé tour rozpačité. 1 max 2 fee, nějaké deštníky, kalendáře a různé drobnosti. Docela to vyznělo trapně.
    Udělal jsem si celkový přehled za to co hráči zaplatili za jednotlivé turnaje. Takže celková suma za startovné byla 703.000.-Kč + 113.000.-Kč za poplatky organizátorům. Příjmy jednotlivých hřišť byly v průměru 58.000.-Kč za hru (max 97.000.- min 33.000.-Kč). Vím, že náklady na vybudování a provoz hřišť jsou nemalé a senioři jsou amatéři, kteří si rádi zahrají bez nároku na zisk. Na druhou stranu by mohl pořádající klub dát vítězům jednotlivých kategorií 1, nebo 2 vouchery. Nic by je to nestálo a vítěze to potěší.
    Zrovna tak dávám k zamyšlení stravování po hře. Údajně se restaurace nevejdou do 100.-Kč na osobu. Ani, když na turnaj přijede třeba 100 hráčů?. Takto většinou hráč přijede, odehraje a jede domů (jistě, že ne všichni, někdo si dá i kávu). V Podkrušnohorské tour je to i s obědem. Hráči po hře posedí, proberou co bylo na jamce č. …. kdo co zahrál či nezahrál. A tom ten golf také je.
    Josef Hejduk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *