Nominační turnaj v Mladé Boleslavi

Senior tour

V Mladé Boleslavi se hrál první dvoudenní nominační (pouze v kategorii master senioři, master seniorky, seniorky) turnaj. Mladá Boleslav patří k tradičním golfovým jarním otvírákům. A byly to hezké dva golfové dny. Hrálo se na bezvadně upraveném hřišti, oproti loňskému roku přibyly dvě nové vodní překážky , více než 150 nových stromků , občerstvovací stan na devítce. Golfové výsledky mohly být lepší, nicméně první kolo se hrálo na mokrém hřišti, pomalých greenech a v nevyzpytatelném větru.

Druhý nominační (pro všechny kategorie) se bude hrát v Berouně 8. – 9. května, detail turnaje zde.

Výsledky Mladá Boleslav zde.

 

6 komentářů k “Nominační turnaj v Mladé Boleslavi

  1. Hezký den,

    byl jsem překvapen, že i když jsem na tomto turnaji zaplatil členský poplatek 500,- Kč,za členství v ČSGA, nedostal jsem žádné potvrzení o úhradě, že prý to není potřeba. Pak jsem byl překvapen, že nejsem veden ve výsledkové listině členů ČSGA.
    Totéž se opakovalo při nominačním turnaji v Berouně, kde na mně opět vymáhali zaplacení členského poplatku 500,- Kč, což jsem odmítl s odkazem, že mi byla 7.5. doručena zpráva od pana Ctirada Matějky, že byla dokončena moje registrace člena ČSGA. Přesto zase nejsem uveden ve výsledkové listině členů ČSGA.

    Může mi někdo prosím vysvětlit tento postup ?

    Děkuji za odpověď.

    S pozdravem

    Ing. Jiří Novák reg. č. 0860025

    1. Dobrý den,
      pokusím se vysvětlit problém ,který jste popsal.
      Příspěvek člena ČSGA , při platbě v hotovosti před turnajem v Mladé Boleslavi Vás nepřidá do kategorie členové ČSGA , protože to není technicky možné.
      Následně po převodu peněz na účet jsem Vám potvrdil aktivaci členství na rok 2018 . Bohužel jsem již nezkontroloval Vaší aktivaci v databázi , která neproběhla . Omlouvám se Vám pane Nováku za způsobené potíže , nepříjemnosti , při dotazování pracovníků recepce na turnaji v Berouně.
      S pozdravem Ctirad Matějka

  2. Hezký den,

    děkuji za vysvětlení, ale aktivace neproběhla ani dodnes. Nevím jak to bude probíhat na dalším turnaji pořádaném ČSGA. Doufám, že to bude již v pořádku.

    S pozdravem

    Ing. Jiří Novák

  3. Dobrý den,
    v pořádku to je. Ještě doplňuji informace pro všechny členy ČSGA , jak si zkontrolovat aktivaci členství. Na webu cgf v záložce „hráči“ napíšete velkými písmeny svoje PŘIJMENÍ a Jméno. Zadáte vyhledat
    http://www.cgf.cz/cz/cgf/subjekty-cgf/hraci
    Navíc.
    Pro klub který pořádá turnaj je nutné , aby tzv. „Editoval“ členy ČSGA ráno před turnajem.
    Děkuji Ctirad Matějka

    1. Ahoj Ctirade, přes veškeré úsilí do dnes nejsem veden jako člen ČSGA. Snad do turnaje na Černém Mostě se Ti to povede.
      Díky.
      Petr Vacek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *