MČR a Pohár ve hře na jamky 2018 – termíny přihlášek

Sdělení Senior tour

Dle výsledků uplynulého Mistrovství klubových družstev ve hře na jamky a Poháru vypadá na současné nasazení družstev pro rok 2018 následující:

Soutěž doplní vítězové kvalifikace, která proběhne 15. – 16. května v Mladé Boleslavi. Kvalifikace se hraje na rány 2×18 brutto. Do soutěže je možno se přihlásit dle podmínek rozpisu pro tuto soutěž. Pro kvalifikaci je nutno mít u mužů 6 hráčů, min.5, protože se počítá 5 nejlepších výsledků. V kategorii žen je družstvo 4 členné, počítají se 3 nejlepší výsledky. Hráči nebo hráčky musí mít v daném roce nejméně 50 let a zaplacený členský roční příspěvek ČSGA ve výši 500,- Kč. Dva hráči družstva mohou mít nedomovské členství. Další podrobnosti viz Propozice soutěže nebo Soutěžní řád ČSGA.

Pro Mistrovství a Pohár je nutno se přihlásit v termínu do 10. 5., aby družstva v kvalifikaci měla přesný obraz o tom, zda všechna družstva dle výše uvedeného rozpisu se soutěže účastní. Družstva se mohou přihlásit mailem na adresu: cisar.grucovice@quick.cz a na vědomí oldrich.res@seznam.cz. STK ČSGA potvrdí příjem přihlášky. Soutěž proběhne ve dnech 25. – 27. června na hřišti Austerlitz.

Jiří Císař

1 komentář k “MČR a Pohár ve hře na jamky 2018 – termíny přihlášek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *