ME EGA 2016 družstev žen

Mezinárodní

Ve dnech 30. 8. –  3. 9. 2016 probíhalo na hřišti Sierra golf club v Polsku Mistrovství Evropy žen seniorek za účasti českého týmu:

Blanka Dědečková, Anna Dzurenda, Ivana Nováková, Martina Plachá, Pavla Přibylová a Michaela Šimková.

Přivítalo nás hezké, ale technicky náročné hřiště a nádherný resort. Bydlely jsme v apartmánech přímo na hřišti, což bylo velice příjemné. Bohužel počasí bylo první dva dny velmi proměnlivé. Se sluníčkem přicházel silný nárazový vítr i déšť, podmínky pro hru nebyly vůbec jednoduché. Pořadatelé připravili opravdu rychlé gríny, na jaké v českých podmínkách nejsme zvyklé, zároveň posunuli polovinu odpališť z červených na žluté odpaliště.

Český tým byl po dvou kolech na rány na 15. místě. V příštích 3 dnech hrál český tým jamkovky a úžasnou bojovnou a koncentrovanou hrou se vyhoupl až na celkové vynikající 13.místo v Evropě, což je historicky nejlepší výsledek.

Po celý soutěžní týden panovala v družstvu týmová a pohodová nálada, hráčky se navzájem podporovaly, pomáhaly si, a pokud to bylo možné, radily si.

Velké poděkování patří partnerovi české seniorské reprezentace firmě Tony Trevis, který ženský tým kompletně oblékl. Takže jsme nejenom nádherně hrály, ale i nádherně vypadaly…

Anna Dzurenda, kapitánka týmu

Výsledky soutěže zde.

Fotogalerie:

1 komentář k “ME EGA 2016 družstev žen

  1. Pro všechny nezúčastněné drobná poznámka: fotka týmu na kárce číslo 13 vznikla už ve středu po prohře se Skotkami 🙂
    Bylo to prostě to nejlepší možné umístění, kterého jsme mohly dosáhnout po jedné prohře. A tak jsme to daly!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *