Věková hranice seniorů v ESGA beze změny

Mezinárodní

V průběhu ME ESGA zasedali prezidenti 24 zemi ESGA (2 se omluvili) a hlasovali mimo jiné i o věkové hranici seniorů a master seniorů pro dalši obdobi. Poměrem 13 proti a 9 (včetně mého hlasu) pro snížení věkové hranice, zůstala tedy situace v ESGA beze změny: senioři 55+ a master senioři 70+, což pro nás, jako pořadatele ME master seniorů v roce 2017 znamená nominaci hráčů, kterým v den turnaje bude 70 let.

Oldřich Uher, prezident ČSGA

9 komentářů k “Věková hranice seniorů v ESGA beze změny

  1. Zdravim, nevim jak si to mam vysvetlit ale nastavajici MMS v Karlovych Varech 16. – 18. 8. 2016 je kategorie Master seniori od 65 + ale podle smernic by to melo byt 70+ . Bylo by dobre kdyz by ty stala nedopatreni byla pro jednou vyresena . Dekuji PSW

  2. Zdravim, jeste jeden dotaz ohledne vekove hranice. Kdyz je podle ESGA vekova hranice MS 70+ tak proc se hraje jak v regionalnich turnajich tak i v Karlovych Varech na MMS kategorie Master senioru jiz od 65+ . Tyhle nedopatreni se mne vubec nelibi. Zaplatil jsem 500 Kc jako radny clen ale takova svejkovina to muze byt jen v CR . Dekuji za odpoved. PSW

    1. Vážený pane Wernere, možná by bylo dobré si přečíst, kdo je pořadatelem Mezinárodního mistrovství ČR.
      Je to ČGF, která je členem EGA a ti vloni snížili věkovou hranici pro seniory na 50+. Master kategorii EGA nevede, ale ČGF si ji stanovila na 65+.
      ČSGA je členem ESGA, a ti jsou konzervativnějši a věkovou hranici, jak jste se dočetl, ponechali tak, jak to mají již 35let.
      Oldřich Uher

  3. Zdravim , jeste jednou se vracim aby mne nekdo vysvetlil jak je to s vekovou hranici pro seniory. CSGA je clenem ESGA . Kdyz ESGA ma vekovou hranici 55+ a 70+ tak proc CSGA ma 50+ a 65+. Opravdu patrime pod ESGA? Podle ceho se maji ridit Regionalni seniorske turnaje. Dekuji PSW

    1. Vážený PSW.
      Zkusím odpovědět
      – ČSGA nepatří pod ESGA ale je členem ESGA.
      – Regionální seniorské turnaje řídí Regionální soutěžní výbory, které se snaží uspokojit poptávku po turnajích a následně naplnit poskytnuté kapacity. Jinými slovy řídí se vlastní hlavou.
      Dovolte mi jednu otázku – co Vás opravňuje k vyjádření viz výše … taková švejkovina může být jen v ČR ?
      Ing. Petr Vacek – Podkrušnohorský region.

  4. Jak je videt tak na pozadovane otazky neni nikdo schopen odpovedet.Jestlize jste tak moc pretizeny a neschopny lidem odpovidat,coz je Vase povinnost ve stanovenych funkcich,tak radeji osobne prenechejte tato mista lidem,kteri o to maji zajem a jsou daleko schopnejsi. Problemy jsou a budou a tak budte alespon schopny se za tuto skutecnost postavit.

  5. Vážený pane Sucháčku,
    zcela nechápu Vaší námitku ohledně toho, že nikdo není schopen odpovědět, dle mého názoru byla odpověď pana Oldřicha Uhra ze dne 12.srpna 2016 zcela dostačující.:

    ODPOVĚD PANE UHRA
    Vážený pane Wernere, možná by bylo dobré si přečíst, kdo je pořadatelem Mezinárodního mistrovství ČR.
    Je to ČGF, která je členem EGA a ti vloni snížili věkovou hranici pro seniory na 50+. Master kategorii EGA nevede, ale ČGF si ji stanovila na 65+.
    ČSGA je členem ESGA, a ti jsou konzervativnějši a věkovou hranici, jak jste se dočetl, ponechali tak, jak to mají již 35let.
    Oldřich Uher

    V případě, že je tato reakce mířena k problému s Vaší registrací do ČSGA, tak jsem měl za to, že jsme si vše již vysvětlili cestou emailové korespondence ve které, jak předpokládám, jsme vzájemně došli k tomu, že chyba s Vaší registrací nebyla na naší straně.

    Proto zcela nerozumím Vaším invektivám o přetíženosti a neschopnosti členů výborů ČSGA.

    Naše funkce budou k dispozici na nejbližší konferenci ČSGA a budu velice rád, že se osobně aktivně zúčastníte jak této konference, tak i případné práce ve vedení ČSGA.

    S pozdravem
    Ctirad Matějka

  6. Zdravim vas Pane Matejka,
    predem dekuji za vystiznou odpoved a rad se na vasi nejblissi konferenci zucastnim.
    Co se tyce registrace ap.,tak o tom se nechci jiz zminovat. Chtel jsem jen nekolik
    informaci a terminy ohledne vsech turnaju a vubec udelat si obrazek o cele CSGA jak
    to chodi a co treba i zlepsit ve prospech clenu CSGA.
    Jsem sam trenerem a clenem DGV jiz nekolik let zde v Nemecku a vim,ze je stale co vylepsovat a stat i za chybami,ktere jsou lidske.

    S pozdravem

    Pavel Suchacek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *