MČR družstev na rány 2016

Senior tour

Ve dnech 25. – 26. července 2016 na Černém Mostě proběhne Mistrovství ČR družstev na rány ve dvou hracích kolech. Hraje se v kategoriích mužů a žen 50+, 65+. Počet hráčů u mužů ve věkové kategorii 50+ je 4 a ve všech ostatních kategoriích je 2. Všichni mají možnost dvou náhradníků. První hrací den se hraje four ball-better ball a druhé kolo hrají jednotlivci na rány. Ostatní podrobnosti najdete v rozpisu soutěže na stránkách soutěže na serveru ČGF.

Jiří Císař

5 komentářů k “MČR družstev na rány 2016

  1. Zdravím a můj dotaz zní : je 26.7. 22.00hod. a nikde nemohu najít výsledky z právě skončeného MR družstev na rány. Je to normální stav u takovéto soutěže ?

  2. Vážení golfisté,

    právě proběhlo MČ seniorů družstev na rány .
    1) Jak už napsal Jarda Pavlas nejedná se o MČ senioru,ale o MČ ČSGA. Tohoto mistrovství se může zúčastnit jen omezený počet golfistů.

    2) Ale proč hlavně zasílám svůj příspěvek. V propozicích k turnaji je uvedeno pod bodem b.2

    b/členem družstva může být jen hráč, který má k 30.dubnu kalendářního roku na serveru ČGF vedenou platnou registraci v daném klubu a má zde domovské členství.

    Jelikož jsme měli chuť si zahrát ,jako družstvo s jedním hostujícím hráčem ,zavolal jsem 19.7. J.Císařovi ,zda by nešlo toto zrušit a povolit hostování. Následovala pětiminutová odpověď proč ne. Tolik nelogických odpovědí jsem dlouho neslyšel. Odpověď jsem nepochopil,asi by to nikdo nepochopil. Mimo jiné i to,že si to někdo někde schválil ( prý měli strach o množství družstev !! a přeplnění hřiště ).
    Naopak byl povolen start i „B“ družstvům !! Kdyby náhodou bylo málo družstev. Na všechno se myslelo.
    Ok ,sice jsme to nepochopili ,ale zařídili jsme se podle toho. Když to nejde,tak to nejde.
    Mimo jiné ,vím asi o 5 družstvech mužů i žen ,která chtěla hrát,ale bohužel propozice jsou propozice.

    Ve čtvrtek 21.7. jsem se podíval na stránky ČGF, kolik je přihlášených družstev.
    V podmínkách turnaje najednou bylo připsáno ,že každý klub může mít jednoho hostujícího hráče !!!!!!! Dva dny před ukončením přihlášek !!!! Někdo si změnil propozice,zavolal na Černý Most a dal to do podmínek turnaje !!!! Na stránkách ČSGA ani slovo. Že by dotyčný potřeboval hostujícího hráče ?? Nikomu nechci šahat do svědomí.
    21. 7. jsem ještě volal L.Budínové – ředitelka turnaje,ta mne ubezpečila,že je sama překvapena. Opět jsem volal j.Císařovi ,napsal mi jen zprávu –pošli mi to písemně.
    Na to už jsem neměl nervy.
    Zároveň mi volal M.Vašíček z GCCM,jestli bych za ně nechtěl hrát. Začal stejný koloběh.
    Ale jiná varianta. Ve stejném roce za jiný klub.
    Volal jsem Lence jestli to je možný.Říkala ,že si myslí ano,ale ,že si to ověří a zavolá.Do dneška čekám na telefon. Zároveň volal M.Vašíček O.Uhrovi se stejným dotazem,ten zas říkal asi ne. Zavolá prý večer ,že se podívá a zavolá .Ale bohužel neřekl ,jaký večer.
    Ve finále jsem rád ,že jsme tam nebyli . Co se prý dělo po bouřce bylo jedno velké divadlo.Jak se to bude počítat ,když se to nedohraje atd. Pravidla žádná.
    Ještě ,že se to dohrálo .Jirko ,to by chtělo dodělat,nemyslíš ?

    Navrhuji,aby všechna družstva, která porušila propozice turnaje byla DISKVALIFIKOVÁNA A VYŘAZENÁ ZE SOUTĚŽE. Všechny jejich výsledky by se měly anulovat.
    Důvod : hostující hráči

    Jinak velká gratulace GC Líšnice za titul.

    P.S. Dlouho jsem přemýšlel,jestli to mám napsat .Bohužel tady se stala neomluvitelná chyba,která by se neměla opakovat..Ne první !!!

    Golfu zdar
    Franta Foldin

    1. Upresnuji vypoved…
      Na muj dotaz mi p. Uher odpovedel, ze start hostujiciho hrace, ktery v sezone jiz startoval za jiny klub v soutezi CSGA, MOZNY NENI.
      Tak jsem to sdelil p. Foldinovi a rekl mu, ze s nim do druzstva BLACK BRIDGE nepocitame a postavime tymy vyhradne z kmenovych hracu.
      Milan Vasicek

  3. Ahoj Milane,nepochopil jsem ,proč tvrdíš něco ,co není pravda.
    Jen pro připomenutí ,jsme už senioři, v pátek navečer jsem ti ještě zavolal ,jestli už něco víš. Ty jsi odpověděl, že nic ,že odjíždíš na Čeladnou a musel jsi to rychle vyřešit. Rozhodl jsi se postavit mužstva z kmenových hráčů. Toť vše.
    Myslím si, že něco tvrdit, co není pravda ,nemáš zapotřebí.
    Přesto ti přeji hezký zbytek sezony.

    FF

  4. Frantisku, slysis co chces slyset nebo si vazne mene pamatujes 🙂
    Pojdme si to vyrikat stranou verejneho webu, nikoho to nezajima.

    Milan

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *