Zpráva STK ČSGA

Senior tour

Dovoluji si zmínit dvě události:

  • Tradiční dvoukolová soutěž Mistrovství Moravy a Slezska se uskuteční v areálu Silesia golf resort Kravaře ve dnech 3. a 4. srpna 2015. Hřiště je skvěle připraveno, greeny jsou přijatelně rychlejší než jak jsme je znali z minulých ročníků. I když soutěž je dvoudenní, hráči, kteří nechtějí soutěžit o tituly, se mohou účastnit jen jednoho kola. První den soutěže je zároveň součástí Moravskoslezské tour.
  • V pátek byla ukončena soutěž družstev seniorek 25. ročníku Marisa Sgaravatti Trophy na hřišti v Karlových Varech. ČR se účastnila družstvy v obou věkových kategoriích. V kategorii 50+ dosáhly naše hráčky po bojovném a úžasném výkonu až na bronzové medaile, a to při účasti 16 družstev. Našim hráčkám srdečně blahopřejeme. Podařilo se jim tak dovršit jejich dlouholetou a cílevědomou snahu. Jejich úspěchem je i organizační příprava a průběh celé soutěže.
    O třetí místo v Evropě se zasloužily hráčky: Amara Zemplínerová, Pavla Přibylová, Věra Hesová, Michaela Šimková, Helena Janoudová, Lenka Budinová kpt. Vítězkami se stalo družstvo Itálie před Švýcarskem.

Jiří Císař

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *