Master senior cup ČSGA na Kaskádě

Senior tour

Letošní opožděné babí léto vydrželo až do úterý 14. 10. 2014, kdy se sešla sportovně založená moravská část master seniorů na posledním seniorském turnaji sezóny na hřišti Brno Kaskáda. Přijeli i 2 hráči z Jižních Čech, jeden z Klánovického klubu a v kategorii hosté nás doplnili mladší senioři.

Na začátek hry bylo příjemné bezvětří, abychom si posléze na tříparové železné sedmičce uvědomili, že musíme vzít delší hůl, abychom se dostali proti větru na green. V předcházejícím týdnu do neděle se na Kaskádě hrálo Grand finále Czech PGA Tour a hřiště mělo ještě velmi rychlé greeny. Na tabulce visela rychlost 11, což nám umožňovalo spolehlivě přehrávat jamky podstatně dále než na oblíbených 50 cm, když se na nás dvakrát do roka usměje štěstí. Na závěr hry a při rozdílení cen byl skvělý teplý říjnový den, kdy slunko chtělo pozdvihnout náš první master seniorský turnaj avizovaný od jara v kalendáři.

V kategorii stableford netto muži zvítězil Kobza Miroslav nejtěsnějším rozdílem před Voskou Lubomírem, oba 39 bodů. Třetí místo obsadil Zelinka Zdeněk s 33 body. Ženy měly slabší účast a Císařová Eva zvítězila nad Prokopovou Oldřiškou. Jedinečné master seniorské poháry určené pro nejlepší brutto výsledky na rány získali Kobza MiroslavCísařová Eva. Nejlepším hostem s 33 body byl Hubálek Božetěch.

Řada hráčů odjížděla s pocitem, že hra s věkově rovnocennými soupeři je přece jenom příjemnější včetně společného závěru soutěže.

Jiří Svoboda

Výsledková listina

Fotogalerie:

[scrollGallery id=68]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *