Monarchie Trophy 2014

Mezinárodní

Aktualizováno – důležité:

Výbor ČSGA posoudil svoji nejnovější finanční situaci a rozhodl na mezinárodní soutěž XV. K+K Monarchie Tophy uhradit všem hráčům hrací poplatky. Ostatní náklady si hradí hráči sami. Zatím jsou objednány dva jednolůžkové pokoje a pět dvoulůžkových. Pokud někdo má přání mít samostatný pokoj, ať urychleně podá o tomto požadavku zprávu na adresu cisar.grucovice@quick.cz, rezervace musí být potvrzena nejpozději do 10. července. Na stejnou adresu zašlete konečné nominace.

Důležité pokyny

Původní znění příspěvku:

Ve dnech 28. – 31. července se uskuteční ve slovenské Skalici již XV. ročník Monarchie Trophy. Účastníky tradiční soutěže jsou Rakousko, Maďarsko, Slovinsko, Chorvatsko, Slovensko a Česká republika. Slovenští pořadatelé zajistili kromě vlastního turnaje důstojný doprovodný program v královském, dnes okresním městě Skalica.

Po jednom tréninkovém kole se hrají tři soutěžní kola ve dvou kategoriích brutto s max. hcp 15 a netto s max. hcp 24,4 vždy po šesti hráčích. První den je hra ve dvojicích – na každé jamce se počítá lepší míč dvojice, druhý soutěžní den se hraje greensome- 1 míč, s volbou drajvu, třetí den hrají jednotlivci. Soutěž se hraje na 18 jamkovém hřišti, které je v těsné blízkosti města Skalica. Je situováno na úpatí svahu s řadou vinných sklepů a vinic. Hřiště je na rovině s množstvím bunkrů i vodními překážkami. Je velmi kvalitní, dobře přehledné a protože je velmi otevřené a položené v širokém jihomoravském úvalu, je náchylné na silný vítr, který často výrazně ovlivňuje hru. Hřiště bylo dokončeno v roce 2010.

Na základě podmínek Soutěžního řádu se mohou soutěže účastnit první tři hráči dle loňských výsledků MČR jednotlivců ve hře na rány a zástupci prvních tří družstev z MČR ve hře na jamky. Prosím dotčené jednotlivce a kapitány družstev o nahlášení nebo potvrzení jmenovité nominace v souladu s nominačním klíčem. Připomínám výsledky roku 2013: MMĆR ve hře na rány: 1. Luboš Hakl,  2. František Foldin, 3. Kosmas Iliadis,  4. Antonín Kunšta, 5. Milan Kotáb,   6. Josef Novák a MČR družstev: 1. GC Praha-3 místa, 2.GC Brno-2 místa,  3. RGC M.Lázně-jedno místo. Tři účastníky navrhuje výbor ČSGA.

Je nutno však připomenout, že  vzhledem k finanční situaci ČSGA, hráči si  hradí veškeré náklady se soutěží spojené, to je vklad do soutěže 195 Eur /zahrnuje fee včetně cvičného kola, raut  28.7. a gala večer 30.7./ a k tomu nutno připočíst náklady na ubytování-cena na dvoulůžkovém pokoji je 40 Eur/osoba/noc. Předpokládáme, že kluby hráčům toto za odměnu jejich nominačního umístění uhradí.  Z Prahy je vzdálenost asi 280 km. Fee uhradí zatím ČSGA a nocleh zaplatí každý hráč na místě v hotelu. Jsme ubytováni v hotelu  Patriot přímo ve Skalici, Tehelňa 2595/40. Hotel má hlídané parkoviště. Časy cvičného kola jsou: 12.30 až 12.50 hod.

Sraz hráčů je 28.7. v 11.00 hod v hotelu Patriot. Časy cvičného kola jsou od 12.30 do 12.50 hod. V 17.00 hod je porada kapitánů a od 18.30 přijetím na radnici začíná oficiální program.Další podrobnosti budou všem reprezentantům sděleny.

Jiří Císař, STK ČSGA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *