Českomoravský Pohár 2014 je za námi

Senior tour

Souběžně s Mistrovstvím České republiky v jamkové hře družstev seniorů proběhl ve dnech 23. – 24. 6. 2014 i III. ročník Českomoravského Poháru 2014 družstev seniorů ve hře na rány. Příjemné golfové počasí, tradiční pohostinnost GC Sokrates i výborná práce pořadatelů i organizátorů připravily ideální podmínky pro tuto již tradiční soutěž, někdy také s oblibou nazývanou „béčková“ soutěž seniorských družstev.

ýkony špičkové úrovně se střídaly s těmi průměrnými, ale to je právě pro tuto soutěž typické, hraje každý i s různou výkonností. Jako novinku jsme do celostátní soutěže zařadili i kategorii MASTERS, vzbudila zájem a v příštích letech očekáváme i účast družstev žen v této kategorii. Celkově se účastníci shodli na hodnocení soutěže – velmi dobrá a žádaná soutěž. Pro příští rok připravujeme na základě připomínek zkušených hráčů pouze dílčí úpravu v nasazení jednotlivých družstev v prvním i druhém kole s důrazem na kvalitu jednotlivých hráčů i družstev s vazbou na výsledky prvního kola, jinak spokojenost.

Budoucnost této soutěže, toť otázka. Organizátoři by si přáli, aby to byl již poslední ročník ČM Poháru a aby tato soutěž byla nahrazena Mistrovstvím České republiky družstev seniorů ve hře na rány. Nesmělý pokus o návrh této soutěže byl podán novému výboru ČSGA, nechme se překvapit jaká bude reakce. Pokud návrh neprojde, senioři nezoufejte, Pohár pojede dál.

Lubomír Voska, ředitel soutěže

Výsledková tabule

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *