Pozvánka na finále regionální TT Senior Tour 2009 Střední Čechy

Regiony

První ročník této regionální seniorské tury bude zakončen finálovými turnaji na Karlštejně. První turnaj se uskutečni v pondělí 12. října 2009 a druhý hned následující den v úterý 13. října 2009. Oba turnaje jsou samostatné (nejedná se o dvoudenní turnaj). Přihlášky je nutné podávat na každý den zvlášť.

Po oba dny se bude hrát nová třetí devítka spolu s jednou devítkou z původního hřiště a tak bude možnost dobře poznat tuto novou část Karlštejnského resortu. Při závěrečných turnajích budou mít hráči možnost poznat proti turnajům základní části nejenom skutečně špičkové hřiště, ale budou mít také zajištěno velmi dobré stravování. Mezi devítkami bude podáván guláš (pro zahřátí) a po hře bude trochu zpožděný oběd (v pondělí), resp. raut (v úterý). V úterý odpoledne bude vyhlášení celkových výsledků s odměněním vítězů, a to nejen na obvyklých prvních třech místech pořadí, ale odměny zasáhnou podstatně hlouběji do výsledkové listiny. Maximální počet hráčů na turnaji je 128. Pokud by byl větší zájem o účast na turnaji, tak přednost mají hráči s body získanými v základní části tury.

Nenechte si ujít hru na Karlštejně za velmi výhodných finančních podmínek, vždyť normální fee je zde ve všední den 2000 Kč a my dostaneme ke hře ještě 2 jídla a mnozí i ceny. Za pořadatelé se na všechny seniorky a seniory těší

Vladimír Bouček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *