Sezóna 2010 se rozjíždí

Sdělení

Turnaje Senior Tour ČR zahájí 17.  dubna v Cihelnách soutěží, která je zároveň nominační pro ženy. Přejme si nastávající golfový rok co nejpříjemnější. Vždyť nejde jen o naše vlastní umístění, ale především o možnost si zahrát se svými vrstevníky v přátelské atmosféře při dodržení všech pravidel úchvatné hry, která pro mnohé z nás se stala životním motivem.

Muži usilující o reprezentační trička se setkají na prvním nominačním turnaji na Kunětické hoře 26. – 27. dubna. To ženy budou mít svou letošní premiéru za sebou. Ti, kdo se budou chtít ubytovat přímo v areálu rezortu, mají 15% slevu.

Následně ve dnech 9. – 10. května proběhne na hřišti GC Poděbrady kvalifikace družstev mužů a žen pro mistrovství družstev v jamkové hře. Volná místa do kapacity hřiště doplní jednotlivci, účastníci ST ČR. Termín pro přihlášení družstev je 30. duben včetně. Přihlášky zasílejte přímo na GC Poděbrady. Podrobnosti najdete v propozicích soutěží.

Termínový kalendář byl doplněn o turnaj na hřišti GC Františkovy Lázně, upřesněn termín utkání s Německem a Maďarská seniorská asociace posunula termín Monarchy Trophy o jeden den.

Úspěšnou sezónu přeje všem Jirka Císař.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *