Utkání Česko – Německo 2013

Mezinárodní

Hodně nám pršelo, vál studený vítr, takže jsme zápolili i proti elementům.

Hrálo se systémem netto, rozdíl v handicapech se znamenal na skore kartu.

Výsledek utkání Česko – Německo:

1. den (čtyřhry) – 5 : 4
2. den (jednotlivci) – 11 : 7
celkově Česko zvítězilo 16 : 11

Takže se pohár vrací zpět do Česka po krátkém (ročním) držení našich německých soupeřů. Děkuji všem hráčům našeho týmu za vynikající výkony v nepříznivém počasí.

Naše sekretářky z kanceláře ČSGA připravily utkání vynikajícím způsobem, takže i jim patří veliký dík.

Naše družstvo hrálo ve složení: (na snímku zleva nahoře) Pavel Slepička, Dušan Kyněra, Ctirad Matějka, Jiří Novák, Karel Fibinger, Jiří Člupný, Josef Kronďák, Zdeněk Markuzzi, Lubomír Bečička, Ivan Beránek, František Sládek, Václav Raška, (níže) Jiří Seiler, Jan Nečas, Kamil Fürst, (dole) Zdeněk Pobuda, Bohumil Pospíšil a (na snímku chybí) Jiří Štefl.

 

Naše družstvo hrálo ve složení: Bečička, Beránek, Člupný, Fibinger, Fürst, Kroňďák, Kyněra, Markuzzi, Matějka, Nečas, Novák, Pobuda, Pospíšil, Raška, Seiler, Sládek, Slepička a Štefl.
Naše družstvo hrálo ve složení: Bečička, Beránek, Člupný, Fibinger, Fürst, Kroňďák, Kyněra, Markuzzi, Matějka, Nečas, Novák, Pobuda, Pospíšil, Raška, Seiler, Sládek, Slepička a Štefl.

 

 

Fotogalerie:

[scrollGallery id=50]

[Předchozí text ze dne 5. 9. 2013:]

Pro utkání jsou nominováni tito hráči:

Region Lázeňský –  Jiří Novák HCP 19,1
Region Morava – Člupný Jiří HCP 14, Štefl Jiří HCP 9,6, Kyněra Dušan HCP 12,4
Region Slezsko – Seiler Jiří HCP 9,1, Raška Václav HCP 10,8
Severočeský region – Pavel Slepička HCP 7,1, Karel Fibinger HCP 9,6, Josef Kronďák HCP 12
Jihočeský region – Matějka Ctirad, Fürst Kamil
Středočeský region – Bohuslav Pospíšil
Podkrušnohorský region – Pobuda Zdeněk, Beránek Ivan
Východočeský region – František Sládek HCP 24, Lubomír Bečička, HCP 20
Za výbor – Jan Nečas HCP 11,0, Zdenek Markuzzi HCP 12

Prosím všechny hráče, aby mi do pondělka dodali svoje přesné HCP, pokud nejsou uvedeny výše (případně opravili uvedené), abych mohl sestavit družstva.

Sejdeme se na hřišti v Sokolově v úterý 10. září nejpozději v 11.00 na tréningové kolo, pokud nejsme domluveni jinak.

Přeji hezký den a těším se na naše společné vítězství.

Jan Nečas

Informace pro účastníky

4 komentáře k “Utkání Česko – Německo 2013

  1. Zdravím spoluhráče, HCP souhlasí a prosím o možný tel. kontakt v případě nouze nejvyšší ..
    Děkuji a přeji pěkný den a těším se na viděnou. j.š.

  2. Zdravím všechny golfisty z Maďarska, z místa konání ME seniorů. Letos se zúčastní 22 týmů. Po dvou dnech hry na rány jsme se z výsledkem +95 zařadili na 15 místo a třetího dne jsme nastupovali proti týmu Finska +62, který skončil v základní části na 10 místě. Chtěli jsme je opět překvapit jako v Portugalsku, to se nám ale nezdařilo a s výsledkem v utkání 4,5 ku 0,5 jsme prohráli. Dnes jdeme na Rakousko, které skončilo v základní skupině na 11 místě s výsledkem +79 a tak jsou i oni dnes favority utkání. Budeme však bojovat a tak nám držte palce. Průběžné výsledky můžete sledovat na http://www.hungolf.hu

  3. ME v Maďarsku je již historií, vyhráli Irové před Švédy a Angličany, náš tým skončil na 16 místě. Hřiště Pannonia golf and Country club můžeme doporučit, je krásné a kvalitní, pestré a pro všechny kategorie golfistů. Také můžeme doporučit ubytování v penzionu Nádor Ház asi 3 min od hřiště v obci Alczútdoboz. Na hřiště se dostanete z dálnice Blava- Buda sjezdem č.39 cca 35 km před Budapeští. Golfu zdar.

  4. Ve dnech 10-12.9.2013 proběhlo mezistátní utkání seniorů ČR a Německa na hřišti v Sokolově. Vše bylo dokonale připravené, soupeři příjemní a atmosfera velmi přátelská. Protože jsem se v loni účastnil tohoto klání na německé půdě, mám možnost srovnání. Vím, že 20 let se nedá jen tak dohnat, obzvláště ne v dnešní době a už vůbec ne způsobem jak si počíná náš stát. Proto prosím dovolte několik poznámek a možná i dobrých nápadů.
    1/ ubytování nemělo zdaleka takovou úroveň jako v Německu. Vím, že se potýkáme s nedostatkem financí.Proto si myslím, že každý z reprezentantů by si rozhodně připlatil, abychom měli ubytování minimálně ve 4 hvězdičkovém hotelu.
    2/ hrací oblečení-bílé tričko, proč ne? Ale mohlo by být jednotné kvality a střihu, na levé straně s odznakem CSGA. Rozhodně si myslím, že každý z nás by si takové tričko zaplatil. To samé platí o odznacích na saka textilních a kovových, a samozřejmě o klubových kravatách/mimochodem velmi hezkých a kvalitních./
    3/trochu mi také vadilo, že podávané informace z naší strany probíhali převážně v anglickém jazyce.Trochu jsem si připadal,že ani nejsem v ČR. V Německu používali domácí svůj jazyk, někdo z nás nám to překládal a potom ve flightech to už bylo na každém z nás. Proč to nepraktikovat stejně i na naší půdě?

    Řešením by mohla být naše,alespoň částečná účast. Začnu u sebe. Pokud mi dá výbor CSGA svolení, zjistím možnost výroby bílých triček v nedaleké firmě, zabývající se výrobou sportovního oblečení./kvalita,střih a cena/.

    Čtenářům mého příspěvku děkuji za pozornost. F.Sládek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *