XXIII. Marisa Sgaravatti Trophy 2013

Mezinárodní

Ve dnech 5. – 9.  8. 2013 se uskutečnil XXIII. ročník MARISA SGARAVATTI TROPHY na hřišti Larvik Golf Club v Norsku.

Na tomto 4 denním turnaji (1. den proběhlo cvičné kolo), se zúčastnilo i reprezentační družstvo žen České republiky ve složení: Budinová Lenka, Kvízová Luďka, Pobudová Kamila, Přibylová Pavla, Sikorová Jarmila a Zemplinerová Anna Marie, která nahradila Helenu Janoudovou. Turnaje se zúčastnilo celkem 11 družstev.

První dva soutěžní dny proběhl turnaj na rány, hrálo 5 hráček, z toho nejhorší výsledek se škrtal. První den se našim hráčkám nevedlo a s výsledky Zemplinerová (85), Pobudová (94), Sikorová (94), Přibylová (95), Budinová (97) se naše hráčky umístily se součtem ran 368 na 10. místě. Druhý den nastalo výrazné zlepšení (-15 ran) a naše hráčky – Zemplinerová (80), Přibylová (89), Budinová (89), Pobudová (95), Kvízová (100) se součtem ran 353 zahrály tento den páté nejlepší výsledky. Kromě toho, výsledek 80 ran Anny Marie Zemplinerové byl vyhlášen jako nejlepší výsledek den – nikdo nezahrál lépe! I přes výrazné zlepšení v druhém kole zůstalo umístění našich hráček na 10. místě a zařadily se tím do poslední skupiny.

Třetí a čtvrtý soutěžní den se hrála jamkovka, ve které náš tým prohrál s týmem Portugalska a skončil tedy celkově na 10. místě. Pořadí na předních místech: 1.Španělsko, 2. Finsko, 3. Itálie.

XXIV. ročník Marisa Sgaravatti Trophy se uskuteční v Německu na hřišti GC Hösel – Düsseldorf ve dnech 21. – 25. 7. 2014.

Lenka Budinová, kapitánka seniorské ženské reprezentace

IMG_0883
Zleva: Pavla Přibylová, Kamila Pobudová, Amara Zemplinerová, Luďka Kvízová, Lenka Budinová, Jarmila Sikorová
IMG_3504
Zleva nahoře Lenka Budinová, Pavla Přibylová, Luďka Kvízová, dole Kamila Pobudová, Jarmila Sikorová, Amara Zemplinerová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *