Jednal výbor ČSGA

Sdělení

V sobotu dne 28. 11. 2009 se sešel výbor ČSGA, který mimo jiné rozhodl, že v jednotlivých regionech vzniknou regionální sportovně technické komise (RSTK) na podporu jednodenních seniorských soutěží.

V některých regionech soutěže již probíhají, včetně klání v jamkové hře mezi regiony. Věřím, že touto myšlenkou se již mnozí z vás zaobíráte. Když spojíme síly, můžeme mít na jaře v každém regionu Region Senior Tour 2010. Věřte, že většina hřišť vás přivítá s otevřenou náručí. Prosím garanty v klubech, aby vytvořili meziklubovou Regionální STK a ozvali se na můj email.

Region je chápán jako několik hřišť, která jsou vzdálená max. 80 km, tj. do 1 hodiny cesty. Výjimku tvoří České Budějovice, kde se stará vedení kraje o krajské soutěže, přesto i zde může probíhat Region Senior Tour.

Obracím se na vás, kolegyně a kolegové v regionech, abyste prostudovali přiložené materiály. Prodiskutovat věc můžeme emailem, pokud to budete považovat za nutné v Praze 24.1.2010, nebo 1 a 1/2 hod před konferencí ČSGA, která se bude konat 20.2.2010, ale to bychom museli mít již zajištěná hřiště.

Jiří Svoboda, regiony ČSGA, email: jirisvoboda@wo.cz

Na podpůrné materiály se podívejte zde:
Regionální soutěže 2009

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *