MČR družstev na jamky – přihlášení

Sdělení Senior tour

Náš sportovní kalendář má dny 14. – 16. června 2021 určeny pro MČR a Pohár družstev ve hře na jamky. Pevně věříme, že se tato velmi populární soutěž uskuteční. Soutěž se odehraje na hřišti resortu Austerlitz. Mistrovství již připravujeme. Proto Vás žádám o zaslání přihlášek i z důvodu předcházející „kvalifikace družstev“. Termín pro zaslání přihlášek je stanoven na 30. 4. 2021. Přihlášky zasílejte na adresu: cisar.grucovice@seznam.cz.

Pro případ, že bychom nemohli odehrát kvalifikaci družstev, která určí nové účastníky místo sestupujících z mistrovství družstev žen a Poháru družstev mužů, prosím o přihlášky i sestupující družstva. V případě nemožnosti odehrát kvalifikaci v plánovaném, nebo příhodném náhradním termínu, nebude nikdo sestupovat z MČR žen a Poháru ČR mužů. Bude se hrát ve složení dle výsledků roku 2020. Vaše přihláška po obdržení Vám bude potvrzena.

Zároveň připomínám nové znění soutěžního řádu, který byl upraven dle dříve zveřejněných dodatků a schválených připomínek poslední výroční schůze z roku 2020.

Nejvýraznější změny dotýkající se soutěže družstev jsou:

  • použití motorového vozidla
  • členem družstva může být hráč, který má členství v daném klubu /nemusí mít členství domovské/
  • podmínky nedohrání zápasu finálového kola z důvodu časové tísně
  • podmínky funkce kapitána v soutěžích družstev

Jiří Císař, STK ČSGA

Celý dokument k nahlédnutí zde

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *