Monarchie Trophy – výborné výsledky našich

Mezinárodní

Ve dnech 4. – 6. 6. 2019 byla ČSGA pořadatelem XX. Ročníku Monarchie Trophy – utkání seniorských družstev Rakouska, Chorvatska, České republiky, Maďarska, Slovenska a Slovinska. Hrálo se na Konopišti, kde také byli všichni účastníci ubytováni.

Naše družstva startovala v těchto sestavách:

  • A-družstvo (brutto): Pavel Dušek, František Foldin, Josef Novák, Tomáš Kotek, Zdeněk Polavka, Oldřich Uher
  • B-družstvo (netto): Vladimír Frank, Milan Kotáb, Karel Laube, Otakar Maršálek, František Münster, Zdeněk Synáček, Aleš Vozka.

Po vyrovnaných výsledcích nejlepších družstev skončilo A-družstvo na 2. místě po rozstřelu s družstvem Rakouska, B-družstvo na 3. místě po rozstřelu s družstvem Slovenska, když vítězství v této kategorii již po páté v řadě získalo družstvo Maďarska. Do rozstřelů nastoupilo vždy po jednom hráči za každé družstvo a naši hráči přes výborný výkon v obou prohráli díky neskutečnému dlouhému patu resp. chip-in soupeřů. Díky všem členům družstev za vzornou reprezentaci.

Příští ročník Monarchie Trophy se bude konat na Slovensku v termínu 8. – 11. 6. 2020 na Tálech. Naši hráči si mohou hřiště vyzkoušet na letošním Mezinárodním seniorském mistrovství Slovenské seniorské asociace ve dnech 8. – 10. 7. 2019. Přihlášky na https://data.skga.sk/turnaj/?IDTournament=75537147.

Připomínáme, že právo nominace na Monarchie Trophy 2020 budou mít členové vítězných družstev na letošním červnovém MČR družstev na jamky a vítězové kategorií na Mistrovství ČSGA na rány na Konopišti (2. – 4. 7. 2019).

Výsledkové listiny: A-družstva, B-družstva, celkové výsledky

1 komentář k “Monarchie Trophy – výborné výsledky našich

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *