Karty nejsou rozdány

Senior tour Skryté příspěvky

Vážení a milí golfisté,

možná raději hrajete, než abyste počítali body, hlídali svoje umístění v žebříčku a nominačních turnajích. Možná vám utekly první nominační turnaje a domníváte se, že již nemůžete zasáhnout do nominací.

Zde tedy lehká rekapitulace a připomenutí nejbližších turnajů. Příležitost pro ty z vás, kteří byste ještě do nominací chtěli zasáhnout, i pro ty z vás, kteří rádi hrají naše seniorské turnaje.

Ve dnech 11. a 12. 6. se koná na Kaskádě nominační turnaj pro všechny kategorie. Pro seniory 55+ to bude třetí nominační turnaj. Dosud odehraných dvou turnajů se zúčastnilo 63 hráčů, z toho 25 hrálo všechna 4 kola. Boj o 12 míst na turnaj ESGA Senior Teams 2019 ve Walesu je zcela otevřený a zasáhnout do něj může ještě řada hráčů, dokonce i takových, kteří se dosud nominačních turnajů nezúčastnili, pokud zahrají dobře na zbývajících turnajích 11. a 12. 6. na Kaskádě a 2. a 3. 7. na Konopišti.

Pro ostatní kategorie je turnaj na Kaskádě poslední příležitostí vylepšit si svou bilanci po odehraných třech nominačních turnajích. V kategoriích seniorů 70+ a 75+ se zatím o nominaci 10 hráčů na turnaj ESGA Masters 2019 ve Švédsku uchází 23 hráčů, dalších 11 se ještě může zapojit.

V nominaci o 6 míst na Marisa Sgaravatti Trophy má zatím potřebné 4 výsledky jen 10 hráček, dalších 13 je ale může doplnit. V nominaci o 4 místa na Mistrovství Evropy seniorek 65+ mají dosud jen 2 hráčky potřebné 4 výsledky, dalších 6 je může doplnit.

Přejeme Vám dobrý golf!

Výbor ČSGA

3 komentáře k “Karty nejsou rozdány

  1. Článek je stále aktuální pro kategorii 55-69 let, která má ještě nominační turnaj 2. – 3.7. na Konopišti v rámci MČR ČSGA na rány.

  2. Ještě by mě zajímalo, proč se uvádí, že v nominaci 70+ budou vybráni 4 hráči s nejlepšími výsledky brutto a 2 s netto, když se pak výsledky brutto korigují k danému HCP hráče. Tak se má rovnou říct, že se hraje na brutto s odečtem HCP a bylo by jasno.

    Na dvou nominačních turnajích bylo pořadí v MB : Schovánek, Novák, Maršálek,Fibinger
    Beroun: Fibinger, Maršálek, Novák, Schovánek
    ŚILHEŘOVICE : Schovánek, Hartman, Richters, Munster a Brno : Jireš, Císař, Velden, Zelinka

    Tak byli jasní čtyři hráči s brutto výsledkem.

    Otázka : Proč jsem neprošel nominací ? Protože se nepočítá brutto, ale brutto s vyrovnáním ?

    Díky.

    Jiří Novák

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *