MČR družstev na jamky 2012

Sdělení Senior tour

Mistrovství ČR klubových družstev ve hře na jamky pro rok 2012 má uzávěrku přihlášek 30. května. Po kvalifikaci v Mladé Boleslavi již známe účastníky Mistrovství ČR družstev, které proběhne ve dnech 12. – 14. června na hřišti GC Austerlitz.

Kvalifikaci mužských družstev jednoznačně vyhrál GC Golfcentrum Liberec. Družstvo má velmi silné složení. Jde o hráče, kteří bojují v nominačních soutěžích o účast v české reprezentaci. V ženských družstvech si vybojoval návrat mezi elitu PGC Ostrava.

Jak budou v letošním ročníku týmy nasazeny je zřejmé z následujících tabulek:

MČR družstev mužů:
1. RGC Mariánské Lázně
2. GC Praha
3. PGC Ostrava
4. GC Karlovy Vary
5. GC Austerlitz
6. GC Hradec Králové
7. GC Stará Boleslav
8. GCC Prague

Pohár ČR družstev mužů:
1. GC Karlštejn
2. GC Konopiště
3. GC Beřovice
4. QPGC Myštěves
5. ZGC Kravaře
6. GC Brno
7. GC Poděbrady
8. GC Golfcentrum Liberec

MČR družstev žen:
1. GC Karlovy Vary
2. GC Brno
3. GC Poděbrady
4. GC Karlštejn
5. RGC Mariánské Lázně
6. GC Austerlitz
7. GC Beřovice
8. PGC Ostrava

Pořadatelé věnují přípravě jednoho z vrcholů golfové sezony velikou pozornost. Zároveň upozorňuji na některé podmínky, které družstva musí splnit:

Družstvo mužů tvoří 6 hráčů + 1 náhradník. Minimální počet hráčů v družstvu je 5. Družstvo žen je složeno ze 4 hráček + 1 náhradnice. Minimální počet jsou 3 hráčky. Za každé družstvo může nastoupit jeden hráč, který má nedomovské členství v daném klubu a má písemný souhlas domovského klubu.

Jiří Císař

2 komentáře k “MČR družstev na jamky 2012

  1. Dneska jsem s dozvěděl o partyzánštině, která je pro mne naprosto nepochopitelné. Pan Voska vyhlásil MČR seniorských klubových družstev na rány, shodou okolností ve stejný termín jako je Austerlitz a rozeslal pozvánku na všechny kluby. Mohl by to někdo vysvětlit. Zřemě to vyhlašuje bez vědomí seniorské asociace a na pozvánce uvádí záštitu ČSGA. Mohl by někdo prosím vysvětlit panu Vosko a hlavně hřišti Kořenec, že je to nesmysl. Pokud pan Voska vyhlašuje MČR bez možnosti účasti nejlepších hráčů, kteří budou v Austerlitz, tak by bylo potřeba povolat Pana Chocholouška, aby si pro něj přijel Pokud na toto nebude ČSGA tvrdě reagovat a distancovat se od tohoto, tak si myslím, že nemá vůbec smysl, aby fungovala.

  2. Toto je zdělení pro účastníky východočeské seniorské regionální tour, ale nejen pro ně.
    Po tragických zkušenostech z posledního klání na Hrádku, jsem 13.8. turnaj na tomto hřišti zrušil. Místo toho se sejdeme ve stejném datu na velmi pěkném hřišti v Poděbradech. Start bude postupný od 8h. Pokud pojedete jako jeden flight v jednom autě a chcete startovat spolu, napište mi vaši sestavu do mailu nebo mobilu a já už to zařídím.Cena fíí je 500kč a startovné 150kč s kvalitním obědem po hře. Trochu rozdílek proti hrůze na Hrádku, nemyslíte? Po této zkušenosti jsem se rozhodl/samozřejmě pokud nám naše túra pojede a počet hráčů bude pozvolna vzrůstat/na příští sezonu sestavit hrací kalendář jen z kvalitních hřišť, které nám dají slušné podmínky i za cenu toho, že to bude trochu dál/ne víc než 150km. Už to mám zhruba vymyšlené a na závěr sezony vás s tím seznámím. V polovině letošní tour, nechám na serveru vyvěsit pořadí, aby jste měli nějakou orientaci.

    Dlouhé odpaly a jen příjemný přístup majitelů golfových resortů, přeje F.Sládek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *