Přichází RST Východočeská

Východočeský

Vážené seniorky a vážení senioři východočeského golfového regionu,

dovoluji si vás oslovit při startu prvního ročníku Regionální východočeské senior tour a vzniku golfového východočeského regionu. Myslím, že je dobře, abychom i my z východních Čech měli svoji seniorskou soutěž a nemuseli se trmácet několik hodin jízdy na turnaj jiného kraje, tam si pět hodin zahrát a zase se trmácet dlouhou cestou domů. Naše tour se vyznačuje poměrně snadnou dostupností (max. 1 hodina jízdy) a slušnými cenami fee a startovného. Hracím dnem bude pondělí. Je to nejvolnější den na všech hřištích, po víkendu, kdy je všude vesměs plno, si my, kteří už nemusíme vytvářet hodnoty a ostatní, kteří neodolají a upraví si pracovní režim, v klidu zahrajeme a tím příjemně strávíme první den v novém týdnu.

Teď – co je pro to potřeba udělat:

  1. Nejlepší je přihlásit se do České seniorské golfové asociace za člena na www.csga.cz Jako člen budete mít slevu (50-100) na green fee na každém kole celé Tour. Kol je připraveno šestnáct.
  2. Zaplatit roční příspěvek 300,-Kč, který se Vám po pár kolech vrátí.
  3. Přečíst si doplňující informace na webu ČSGA.
  4. Sledovat kalendář naší tour a včas se na turnaje přihlásit.

To vše samozřejmě neplatí pro hráče, kteří už v ČSGA jsou. Na turnajích se výsledky vyhlašovat nebudou a každý, kdo bude mít zájem, si je přečte na internetu. Je to z důvodu včasných odjezdů z turnajů domů. Zabrání se tím zbytečným časovým ztrátám při čekání na poslední flighty. Tour by měla začít na počátku června a koncem září na posledním kole bychom měli vyhlásit výsledky celé tour. Protože v naší kategorii jsme už všichni velcí, tudíž se dokážeme domluvit, bude respektováno Vaše přání, hrát s rozumným odstupem hráče s nižším hendikepem od spolucestujícího hráče s hendikepem vyšším, který pro pořádek zůstává na svém místě ve startovní listině. Nepochybně toto uvítají manželské páry a ostatní dvojice pro snížení nákladů na cestu. Požadavek bude třeba adresovat na email ředitele soutěže. Výsledky se samozřejmě započítávat budou i průběžně a na závěr tour, když budeme dobře hospodařit, vyhodnotíme první tři místa v kategorii muži i ženy. Sám si myslím, že to není to nejdůležitější. Pohyb na čerstvém vzduchu ve spojení s touto krásnou hrou je pro nás dříve narozené myslím dostatečnou odměnou. Účast hráčů z jiných regionů je pochopitelně vítána. Další podrobnosti posléze objevíte v proposicích.

Naše tour se uskuteční na následujících hřištích. Všechna hřiště zahrajeme v sezóně dvakrát:

Nová Amerika-Jaroměř, Hnátnice -Ústí nad Orlicí, Hrádek u Nechanic, Lázně Bohdaneč, Librantice-Na Vrších, Osyčina-Dobříkov, Svobodné Hamry, Svratka.

Termíny najdete na těchto stránkách pod Turnaje/RST Východočeská.

Na závěr bych se chtěl představit. Jmenuji se František Sládek a byl jsem pověřen vedením seniorské golfové tour východočeského regionu. Vaše dotazy rád zodpovím (budu-li to umět) na emailové adrese f.sladek@gmail.com a nebo na tel. čísle 602316860.

František Sládek

3 komentáře k “Přichází RST Východočeská

  1. Dobrý den prosím o informace zdali letos také probíhá tura . Měl bych zájem se také zúčastnit. Děkuji za podání informací. Děkuji Fiala

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *