RST Podkrušnohorská 2012 zahajuje

Podkrušnohorský

Podkrušnohorská senior Tour 2012 zahajuje ve středu 11. 4. 2012 v Mostě na hřišti I.GCM. Pokračovat bude přes nově zařazená hřiště ve Františkových Lázních, Sokolově do Zschopau. Následně si zahrajeme v Terezíně a na novém hřišti v Bítozevsi, v červenci si zahrajeme na Cínovci, následovat budou Barbora v Teplicích a Terasy v Ústí nad Labem a svoji pouť ukončíme v září v Janově. Přijďte si k nám zahrát a přesvědčit se, že i v oblasti Krušných hor je krásná příroda.

Petr Vacek

2 komentáře k “RST Podkrušnohorská 2012 zahajuje

  1. Nejsem spisovatel a nerad píšu. Ale tady to jinak nejde.

    Když mi byla svěřena východočeská regionální, na jarní konferenci jsem se dozvěděl, že golfové kluby a resorty, je třeba tlačit za fíí a startovné co nejníže. Dnes proběhl turnaj severočeské na Dříteči a fíí + startovné činilo 900 kč bez ničeho. Sám jsem na jaře jednal s p.Krejčíkem a dokázal jsem ho stlačit na 800kč + voda a bageta.Přesto jsem ani tuto cenu neakceptoval, proto že vím, že nejvyšší průměrná cena v sen. kategorii činí 650kč komplet s velmi kvalitním občerstvením,/ polévka a oběd po hře./ viz Poděbrady , N.Amerika atd. Jenom že, ve stejnou dobu probíhala východočeská V Poděbradech za 650kč a velmi kvalitním oběděm s polévkou po hře. Na Dříteč se přihlásilo cca 24hráčů a do Poděbrad 7.A teď si kladu otázku. Jsme normální senioři nebo jsme všichni zbohatlí důchodci, jak se o nás hovoří v nezasvěcených kruzích? Mám v tom problém. Zkusí mi někdo poradit?

    Zdraví F.Sládek.

  2. Já nevím, kde je chyba, ale můj příspěvek rozhodně nezaslouží název:krušnohorská zahajuje. Jinak samozřejmě velká gratulace masters seniorům k úžasnému výsledku.
    F.Sládek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *