Kalendář turnajů ČSGA 2012

Senior tour

Aktualizováno 6. 2. 2012:

STK předkládá aktualizovanou versi sportovního kalendáře na rok 2012.

Je doplněn turnaj ST v Cihelnách a upraveno místo a upřesněn termín MM Maďarska. Maďarské mistrovství se hraje na nádherném hřišti resortu Royal Balaton Golf Club s výhledem na Balaton. Hřiště je výškově zvlněno, s těžkými, ale zajímavými úseky (rokle, terénní vyvýšeniny, doglegy, voda, několik jamek v lese), s perfektním povrchem a rychlými greeny.

Aktualizováno 8. 1. 2012:

STK předkládá aktualizovanou versi sportovního kalendáře na rok 2012. K němu je doložen tento komentář:

Upravený kalendář ČSGA od poslední zveřejněné verze reaguje na změnu termínu MM Slovenska. Byl upraven termín nominačního turnaje pro master seniory na Kaskádě. Dále byly doplněny turnaje seniorské tour. Tyto turnaje budou průběžně do kalendáře doplňovány.
Mistrovství Evropy: vlastní mistrovství hrané na rány brutto se hraje na chorvatském hřišti v Zagrebu. To znají ti hráči, kteří zde odehráli jeden z ročníků Monarchy Trophy. Pohár hraný na netto rány se pak hraje ve Slovinsku na hřišti v Mokrici. Hřiště bylo založeno v roce 1944, par 71, SR 137, CR 70,9, délka 5 678 m. Vzdálenost hřiště od Zagrebu je 38 km, kde budou všichni hráči ubytováni. Tam také budou probíhat veškeré ceremoniály dané programem ME. Hráče upozorňuji na nová golfová pravidla, která platí od 1.1.2012 na další čtyři roky a jsou již v prodeji.

Původní znění příspěvku ze dne 15. 12. 2011:

STK předkládá výborem ČSGA schválený sportovní kalendář na rok 2012, který zahrnuje hlavní turnaje. Seniorky a senioři mají tři povinné turnaje ze tří. Master seniorům se hodnotí do nominace šest nejlepších z osmi kol. Přesný termín Mezinárodního mistrovství Maďarska není dosud znám. O případné účasti na ME EGA se jedná.

Žádám všechny členy ČSGA, kluby, kteří mají zájem doplnit kalendář o další turnaje SENIOR TOUR, aby v případně zájmu zaslali své návrhy na adresu STK a to do 14.ledna 2012.

Jiří Císař, STK ČSGA

1 komentář k “Kalendář turnajů ČSGA 2012

  1. Dobrý večer.
    Je mi 63 let, golf hraji 3roky a v pondělí posílám svoji přihlášku. Poplatek jsem již zaplatil.
    První otázka zní, zda všechny turnaje čsga se hrají jen na rány nebo také na zlepšeníHCP?
    Druhá:co je potřeba udělat proto, aby se seniorská tůra hrála též na hřištích východočeského kraje.
    Děkuje a zdraví F.S.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *