2 komentáře k “Příprava na volby 2011

  1. Pro Mgr. Rostislava Jozífka

    Pane Jozífku, přihlásil jste se zatím jako jediný na funkci presidenta ČSGA podle dokumentu „Výzva na kandidáta“ – odsouhlaseného výborem ČSGA a zveřejněném v prosinci 2010.
    Ve Vaši přihlášce z 30.ledna 2010 (pravděpodobně chyba – asi z 30.01.2011) schází několik informaci a to v bodech – b), c), d), e), podle „Výzvy na kandidáta“ :
    – věk,
    – kontaktní adresa,
    – co víte o golfu v ČR a o činnosti ČSGA,
    – ve kterém GC jste členem ČGF ( ČSGA ),
    – jakou máte znalost cizích jazyků,
    – kdo je Martin Žáček – Vámi navrhovaný člen na funkci vicepresidenta ČSGA,
    – kdo s členů ČSGA, případně které GC, nebo regióny ČSGA Vás navrhly na funkci presidenta ČSGA.

    Všechny zodpovězené výše uvedené doplňující dotazy budou potřebnou informaci a  podkladem při  jednání seniorů GC v ČR v přípravě na VOLEBNÍ VK ČSGA.
    Vzhledem k tomu, že do Volební VK ČSGA svolané na březen 2011 schází jen jeden měsíc, bylo by určitě velmi vhodné a potřebné co nejdříve zveřejnit na stránkách ČSGA plán a způsob reorganizace ČSGA podle Vašich představ a ne až v březnu na VK ČSGA. Na VK ČSGA budou jen po jednom zástupců z GC a na diskuzi nebude dostatečný prostor.
    Je docela možné, že veškerá diskuze o volbě nového vedení ČSGA je zbytečná a vy se volební VK ČSGA nebudete moci účastnit, pokud jste do 31.12. 2010 nebyl členem některého GC v ČR a členem ČSGA podle „Volební klíč pro konference ČSGA“ (s chybou v bodě c) odporující Stanovám ČSGA).
    Stanovy ČSGA v Článku III. – Členství v ČSGA – při splnění bodu 1 i 2 , ani v bodu 3. neopravňuji držitele čestného členství ucházet se o funkce v  ČSGA.
    Vaše představa a nabídka na profesionalizaci ČSGA je do budoucna jistě potřebná a nutná, ale předpokládá podstatné změny struktury ČSGA.
    Při profesionalizaci bude zapotřebí najít a získat finanční prostředky na provoz i na zaplaceni profesionálů – manažerů ve vedení ČSGA a to v době, kdy jen s velkými potížemi je částečně finančně podporována sportovní reprezentace ČSGA .
    V současné době je veškerá činnost voleného vedení ČSGA a práce aktivistů, kteří se výrazně podílejí na sportovní aktivitě a činnosti ČSGA dobrovolná, bez nároku na odměnu.

    Stanislav Prauzek
    prauzek@volny.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *