Konference ČSGA 2017

Sdělení Skryté příspěvky

Výbor ČSGA zve delegáty klubů ČGF, jejichž členové byli k 31. 12. 2016 členy ČSGA, na konferenci České seniorské golfové asociace, která se koná 17. března 2017 od 15:00 hod.

Místo konání: Erpet Golf Centrum, Strakonická 2860/4, Praha 5

Přílohy:

3 komentáře k “Konference ČSGA 2017

  1. Cituji z Pozvánky
    „Materiály pro jednání konference budou zveřejněny na internetových
    stránkách ČSGA nejpozději 10 dnů před jednáním konference.
    Ing. Oldřich Uher
    prezident ČSGA“
    a mám související otázky: a) mám špatný kalendář ? b) neumím zveřejněné materiály na stránkách ČSGA dohledat ? c) více materiálů zveřejněno již nebude ?

    Zdraví
    Jaroslav Dusílek
    PGCOV

  2. Více materiálů opravdu předem zveřejněno nebude. Všechny zprávy za rok 2016, plán činnosti a rozpočet na rok 2017 budou prezentovány na konferenci, jak je obvyklé.

    Zdraví

    Josef Smrt

  3. Vážení kolegové.

    Mám několik poznámek, které mohou být projednány, pokud bude zájem, na výroční schůzi, omlouvám se za svoují neúčast, ale vyhrabávám se z několika neduhů, ale doufám, že se zůčastním letošních golfových kllání.

    Poznámka ke kalendáři ČSGA pro rok 2017 pro Master a Super Seniory/ky POUZE:

    a) Nominační turnaj v Berouně není vhodný pro Master Seniory/ky a Super Seniory/ky. Podle instrukcí ESGA se Master seniorské mistrovství Evropy hraje na pokud možno rovinatém hřišti, což Beroun bohužel není. Navrhuji buď zrušit tento turnaj jako nominiační pro tyto kategorie nebo povolit vozíky pouze pro tyto kategorie.

    b) Nechápu proč jsou Šilhéřovice už po mnoho let nominačním turnajem pro Master a Super Senior/ky, je to jako by na Moravě nebylo jiné rovinaté hřiště a ještě k tomu s důstojným zázemím, jako je dostatečné ubytování, pořádná klubovna a dobrá restaurace. Nebo je za tím něco, co jsem nepochopil?

    Poznámka k SŘ ČSGA pro rok 2017:

    1) Hrací řád, rozdělení podle soutěží, bod 2.1 rozdělení podle věkových kategorií. Myslím, že by potřeboval lehce vylepšit, jsou tam 2 kategorie pro nominační soutěže – senioři 50+ a 55+, snad by měly být lépe rozlišeny.
    Dále super master senioři/ky se správně jmenují super senioři/ky.

    2) Bod 3.4.6. Motorová vozidla. Chtěl bych přidat větu: Soutěží ČSGA se mohou zůčasntnit senioři všech kategorií na motorových vozidlech bez odůvodnění, pokud je místo na starovní listině s tím, že jejich výsledky nebudou počítány ani do umístění na turnaji, ani do nominačních tabulek, ani do žebříčku.

    Děkuji za vaši pozornost, přeji všem golfistům úspěšný rok,
    Honza Nečas
    GC Karlštejn

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *