Mimořádná konference ČSGA proběhla

Sdělení

Aktualizováno:

Konference proběhla ve stanoveném termínu a zde jsou její výsledky:

Mimořádná konference ČSGA se bude konat 27. listopadu 2015 v Praze.

Její program a další informace naleznete v příloze.
K nahlédnutí je také tabulka počtu hlasů jednotlivých klubů.

V příloze Návrh stanov je návrh znění stanov tak, jak bude předložen mimořádné konferfenci. Jde o formální úpravy v souladu s novým Občanským zákoníkem – název ČSGA se doplňuje o text „zapsaný spolek“ (z. s.), název revizní komise se mění na kontrolní komise a sídlo zapsaného spolku bude z praktických důvodů jen Praha (bez adresy). Stanovy se tedy obsahově jinak nemění.

Oldřich Uher,
prezident ČSGA

5 komentářů k “Mimořádná konference ČSGA proběhla

  1. Hezký den.
    Pokud se na mimořádné konferenci má schvalovat změna stanov, bylo by slušné, aby delegáti měli navrhované změny dopředu k dispozici.

  2. Dobrý den,

    dnes odpoledne jsem dostal první informaci o tom, že se zítra koná VH ČSGA. Myslím – a doporučuji – že by se tyto informace měly předávat s „trochu větším“ předstihem…. Obávám se, že nebude moc klubů (a členů), kteří to stihnou. Tak snad bude jednání alespoň o to kratší.
    Tohle se opravdu nepovedlo… J.Marzoll

  3. Vážení pokud se podíváme do platných stanov ČSGA tak zjistíte, že projednání změny stanov se může dít na valné hromadě, o které je výbor povinen informovat členskou základnu elektronickou formou a pozvánkou nejméně 30 dní předem s tím, že jsou současně členové informováni s navrhovanými změnami. (míněno tak, aby důvěrník měl mandát k danému rozsahu hlasování ). Valná hromada je v tomto případě usnášení schopná nejméně dvou třetinovou většinou. Obávám se, že v tomto případě tomu tak nebude. L.Kvízová

  4. Vážené dámy, vážení pánové,
    v souladu s čl.VI.odst.1platných stanov ČSGA si Vás dovoluji upozornit, že svolání mimořádné VH ČSGA je v rozporu se stanovami a tudíž je celé jednání konference potřeba považovat za neplatné.
    Jako člen ČSGA uplatňuji své právo a žádám výbor o vysvětlení tohoto hrubého porušení stanov.
    Zároveň žádám o zrušení neplatného usnesení přijatého na mimořádné konferenci, jež byla svolána v rozporu s platnými stanovami. (Konference musí být svolána el. formou min. 30 dnů před datem jejího konání).
    S pozdravem Jiří Marzoll

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *