Nominační turnaje pro ženy

Senior tour

Tak jako každý rok se i letos uskuteční mezinárodní turnaj družstev žen – MARISA SGARAVATTI TROPHY, organizovaný ESLGA. Bude se konat ve dnech 13. – 17. července 2015 v České republice na golfovém hřišti v Karlových Varech – Olšových Vratech.

Letos poprvé budou hrát za Českou republiku také master seniorky (65+) v počtu 4 hráček, družstvo seniorek (50+) bude hrát v počtu 5 hráček.
Pro nominaci na tento turnaj evropského významu jsou ČSGA vypsány nominační turnaje (viz turnaje ČSGA), z nichž se započítávají pro seniorky 4 nejlepší výsledky a pro master seniorky 3 nejlepší výsledky. Na turnaji družstev v Karlových Varech mají svou účast zajištěnu vítězky MMČR v roce 2014, tj. Amara Zemplinerová – vítězka seniorek a Vlasta Peterková
– vítězka master seniorek.

Nominační turnaje ČSGA nejsou určeny pro nominaci na mistrovství Evropy družstev žen organizované EGA. Nominace na tento turnaj se bude řídit pravidly určenými ČGF.

Přeji všem hráčkám v letošním hodně golfových úspěchů. Vítáme jakoukoliv pomoc při organizaci turnaje Marisa Sgaravatti Trophy v Karlových Varech.

Lenka Budinová

1 komentář k “Nominační turnaje pro ženy

  1. Dobrý den,
    je turnarnaj Marisa Sgaravatti omezen (např. HCP) nebo se nominačních turnajů může účastnit kdokoliv 50+.

    Děkuji, Martina

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *