Dramatický závěr QUATRO CUPU 2014 – vítězem PGC Ostrava

Quatro Cup

Za krásného slunečného počasí se konalo 5. srpna 2014 v Brně na Kaskádě na výborně připraveném hřišti finálové kolo Quatro cupu 2014.

V letošním roce byla soutěž mimořádně napínavá. Až do posledního zápasu měly šanci na vítězství tři celky – Slavkov, který byl po dvou kolech bez porážky, ale i Ostrava a Brno.
Propozice soutěže říkaly, že při rovnosti bodů je dalším kritériem pro určení pořadí týmů vzájemný zápas, potom celkové skóre. Pokud by nerozhodlo ani to, počítá se součet vyhraných jamek ze všech utkání.

Až do poslední jamkovky celé soutěže Trávníček (Brno) – Brzoň (Slavkov) nebylo jasné kdo bude vítězem a otevřeny zůstaly všechny varianty pořadí. Před tímto utkáním vedlo Brno nad Slavkovem 3:1 a kdyby tuto jamkovku vyhrálo, stalo by se i celkovým vítězem soutěže (při uplatnění až posledního kritéria nejvyššího součtu vyhraných jamek).

Utkání Brno – Slavkov nakonec skončilo 3:2 pro Brno a po vítězství Ostravy nad Olomoucí 5:0 při rovnosti bodů tří celků rozhodovala o pořadí další kritéria. Díky lepšímu skóre se vítězem letošního ročníku stalo družstvo Ostravy, které tak obhájilo loňské prvenství. O druhém místě Brna před Slavkovem musel rozhodnout až větší počet vyhraných jamek.

Detailní výsledky letošního ročníku jsou v příloze.

Milan Bučík, ředitel soutěže

Konečné výsledky

[scrollGallery id=61]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *