Spolupráce s Golfsmith: výhody pro členy ČSGA

Sdělení

Česká Seniorská Golfová Asociace (ČSGA) nově spolupracuje s firmou  Golfsmith, která  již 7 let patří mezi nejvýznamnější firmy poskytující golf fitting v české republice. Členové ČSGA tak získávají Advanced Fitting zdarma a slevy na servis.

„Vřele doporučujeme všem členům ČSGA, aby využili tuto jedinečnou možnost. Na vlastní ‚tělo‘ jsem fitting před dvěma lety vyzkoušela a té chvíle, kdy jsem se svěřila do rukou  pánů z Golfsmith, nelituji,“ říká Amara Zemplinerová, víceprezidentka ČSGA. Golfsmith dále nabízí členům 15% slevu na servisní služby včetně materiálu.

U fittingu se jedná o střední progam Advanced (60min). U servisu se jedná o veškeré služby zahrnující výměnu gripů, úpravu holí, výměnu shaftů atd. Pro čerpání této výhody je nutné se vždy prokázat platnou členskou legitimací ČGSA.

Objednávat se můžete přímo u fittingového specialisty p. Michala Prokopa na tel. 728 768 328 do specializovaného, plně vybaveného fittingového centra v GC Čechie v Praze 8, kde společnost Golfsmith sídlí. Se službami nabízenými společností Golfsmith se také můžete seznámit v rámci výjezdu jejich Fitting Car, který bude k dispozici na vybraných seniorských turnajích. Termíny budou s předstihem zveřejněny na stránkách ČSGA.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *