Podkrušnohorská RST 2013 skončila

Podkrušnohorský

4. 9. 2013 jsme na golfovém hřišti v Bítozevsi odehráli závěrečný turnaj letošní Podkrušnohorské senior tour. Absolutním vítězem se v kategorii muži stal Zdeněk Pobuda z I.GCM, v kategorii žen zvítězila Libuše Prachařová rovněž z I.GCM.
V kategorii muži stableford netto zvítězil Jiří Jonáš z KHGCS, v ženách Libuše Prachařová. V příloze jsou uvedeny celkové výsledky.

Všem vítězům jménem soutěžního výboru blahopřeji a ostatním děkuji za účast a čestné sportovní zápolení.

Nejen pro přípravu nominovaných na Pohár regionů, ale pro všechny je připraven Přátelský seniorský turnaj Podkrušnohorského regionu, 26. 9. 2013 na hřišti I.GCM v Mostě. Tento turnaj odehrajeme v obdobném formátu jako Pohár regionů. V prvním kole budeme hrát čtyřhru, druhé kolo stableford netto. Vítáni jsou všichni hráči seniorského věku a všech HCP. Dvojice nominovaných sestaví kapitáni družstev, ostatní budou losovány nebo dohodnuty.

Ve čtvrtek 10. 10. 2013 se uskuteční mistrovství seniorů, mužů a žen, Podkrušnohorského regionu ve hře na rány pro hráče hcp 0 – 26,4 a pro ostatní stableford.

23. 10. 2013 se uskuteční seniorský turnaj Levý břeh Labe – versus Pravý břeh Labe na golfovém hřišti Malevil. Formát hry a způsob vyhodnocení bude domluven.

S pozdravem Petr Vacek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *