Nominace žen na ME EGA družstev

Mezinárodní

Vážené seniorky,

ještě máte možnost nominovat se do týmu, který bude reprezentovat Českou republiku na ME seniorských týmů na hřišti Black Sea Rama v Bulharsku. ČGF pověřila Amaru Zemplinerovou aby se stala nehrající kapitánkou, která má na starost organizaci výjezdu a nominaci hráček.

Po dohodě s ČGF bude nominováno 5 hráček z první desítky celostátního průběžného seniorského žebříčku a nominace bude uzavřena 8. 8. 2021. Za každou hráčku, která svoji účast nepotvrdí, má kapitánka divokou kartu. Celkem tedy může udělit divokou kartu 5 dalším hráčkám (pokud by prvních pět účast odmítlo). Šestou hráčkou bude vítězka národního Mistrovství ČR jednotlivců na rány na Konopišti (26. – 27. 7. 2021), pokud již není v nominované pětici. Pokud ano, místo ní bude opět obsazeno udělením divoké karty hráčce s nejlepšími aktuálními výsledky. Nominace tedy nepřechází automaticky na další hráčku ve výsledcích Mistrovství ČŘ jednotlivců na rány.

Do celostátního průběžného žebříčku se k datu uzavření nominace budou ještě započítávat turnaje, které se do žebříčku počítají. K dnešnímu dni již několik hráček z první pětice (dle žebříčku) svoji účast potvrdilo, stále je ale šance pro některé z vás se do nominace dostat.

Termín ME je 4. – 9. 9. 2021

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *