MČR a PČR družstev na jamky 2021

Senior tour

Přípravy na MČR a Pohár ČR jsou v plném proudu. Soutěž se uskuteční ve dnech 14. – 16. června na hřišti Austerlitz. Do všech typů soutěží se přihlásila všechna oprávněná družstva mužů i žen.

K přihlášení byla vyzvána i družstva sestupujících, pro případ nemožnosti uskutečnit v přijatelném termínu kvalifikaci družstev.

Přesto stále věříme, že kvalifikace se odehraje, a to buď v původním plánovaném termínu 17. – 18. 5. v Mstěticích, nebo 31. 5. na hřišti Karlštejn. Zájem o kvalifikaci již projevilo několik klubů.

Přihlášky na kvalifikaci družstev budou dle propozic soutěže. Bohužel v současné době ČGF dočasně skryla všechny soutěže a není možné soutěže zadávat a následně se přihlašovat. Věříme, že během krátké doby dojde k pozitivním změnám.

Družstva, která se účastní MČR, žádáme o zaslání jmenovitých soupisek do 10. 6. na adresu cisar.grucovice@seznam.cz. Přihláška bude obsahovat: název klubu, jméno a příjmení hráče, registrační číslo, označení kapitána družstva a jeho telefonní kontakt. Připomínám, že vítězové kvalifikace se musí do MČR a Poháru ČR přihlásit.

Současný stav nasazení družstev:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *