Pokyny k MČR a PČR družstev na jamky

Senior tour

V neděli 16. června v 19.00 hod začne MČR družstev na jamky schůzkou kapitánů všech družstev v klubovně na hřišti Austerlitz. Kapitáni nejpozději před zahájením schůzky předloží soupisky svých družstev včetně povolení případného hostování některého z hráčů. Umožní to včasné provedení nasazení hráčů do jednotlivých utkání.

Informace o časovém průběhu prvního hracího dne jsou přílohou rozpisu soutěže na stránkách ČGF. V neděli je možno absolvovat cvičné kolo za 600 Kč. Vítězná družstva minulého ročníku dovezou putovní poháry včetně vyznačení svého vítězství v roce 2018. Týká se to družstev: MČR muži – GC Líšnice, MČR ženy – GC Mstětice, Pohár ČR muži – GC Brno.

Zároveň prosíme kapitány o spolupráci při tombole společného večera v úterý 18. června darováním věcných cen a podobně (např. vouchery).

Všem hráčům přeji pěknou hru a příjemné zážitky.

Důležitá dopravní informace:

Letiště ve Slavkově nepřijímá. Automobilistům doporučujeme jet po dálnici D1 na exit 216 Rousínov a zde odbočit na Slavkov. Silnice č. 50, odbočující z dálnice směrem na Slavkov a dále na Uherské Hradiště, je před Slavkovem řízena světly, vznikají zde dopravní komplikace.

Jiří Císař

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *