Dvě zlata ze Ski & Golf 2019 v Rakousku

Mezinárodní

V rakouském Zell am See ve dnech 8. až 12. května proběhlo mistrovství světa v kombinaci Ski a Golf. Lyžařská část se jela na ledovci v Kaprunu a golf se hrál na dvou osmnáctijamkových hřištích v Zell am See s tím, že výsledky obou disciplín se sčítají.

Na akci, které se účastnilo 180 závodníků a hráčů z 18 zemí byla také početná česká výprava, která přivezla dohromady šest medailí! Mezi největší úspěchy seniorů patří první místo Bobiny Žůrkové a zejména pak Josef Nováka, který po předchozích pěti medailích konečně přivezl tu nejcennější. Úspěch seniorů podpořil ještě krásným druhým místem Pavel Gola. V kategorii Masters týmů se náš tým ve složení Martin Beránek, Ladislav Bien, Radim Šimara, Láďa Dřízhal a Josef Novák umístil na krásném druhém místě.

Všem blahopřejeme ke vzorné reprezentaci!

Výsledkové listiny:

Webové stránky mistrovství

1 komentář k “Dvě zlata ze Ski & Golf 2019 v Rakousku

  1. Všem vítězům velice blahopřeji za nádherné výsledky a umístění!!! Bohužel se mi výsledkové listiny nedají otevřít, tak nevím jak ostatním, jestli je chyba v mém počítači? Zobrazuje se mi pouze levá horní část tabulky. Krásné dny a hodně zdaru českému golfu přeje Anna Dzurenda

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *