Pozvánka na II. ročník ČM Poháru klubových družstev

Senior tour

Dovolujeme si vás pozvat na druhý ročník dvoudenního Českomoravského Poháru seniorů družstev ve hře na rány, který se koná ve dnech 1. – 2. července 2013 na Kořenci. Podrobnosti jsou uvedeny v propozicích soutěže a v popisu turnaje na serveru ČGF. Soutěž je pořádána ve shodě s dlouhodobou koncepcí České seniorské golfové asociace i v souladu s kalendářem ČSGA pro rok 2013. Upozorňujeme zde na termín přihlášek, který je 28.6.2013.

Poznámka k termínu soutěže. Tento termín byl vybrán záměrně. Ve stejném týdnu hrají nejlepší senioři mistrovskou soutěž družstev Mistrovství ČR ve hře na jamky na hřišti Slavkova, tato mistrovská soutěž je určena pouze nejužší špičce a zbytek seniorů je v tomto týdnu nevytížen. Je to vstřícný krok pro rozšiřující seniorskou základnu a rostoucí zájem klubů. Jinými slovy, v jednom termínu dalších 130 seniorů i seniorek si může zahrát týmovou soutěž. Tato soutěž není Mistrovstvím České republiky klubových družstev ve hře na rány, tato soutěž by si zasloužila zcela určitě samostatný termín a je zcela na výboru ČSGA zdali tuto soutěž uskuteční nebo ne.

Lubomír Voska

Propozice soutěže

1 komentář k “Pozvánka na II. ročník ČM Poháru klubových družstev

  1. Nazdar Lubomíre.
    Moc mne mrzí ,že jsi nevzal v úvahu již loňskou připomínku mnoha seniorů ,že se hrají dva turnaje na republikové úrovni v jednom termínu. Mistrovství republiky družstev v jamkovce – Austerlitz a Mistrovství republiky klubových družstev na rány na Kořenci! Je to velká škoda! Tak snad příští rok ?
    Stránský B -Golf club Nová Amerika.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *