Pohár regionů 2012

Regiony Senior tour

Na závěr regionálních soutěží ve dnech 3. a 4. října 2012 se uskuteční II. ročník Poháru regionů ČSGA na hřišti GC Mnich. Utkají se zde desetičlenná družstva mužů a šestičlenná družstva žen jednotlivých regionů. Soutěž je dvoudenní a hraje se na rány netto.

První den hrají dvojice greensome. Pomáhají si výběrem drajvu a dále mají hráči prokázat týmového ducha nad jedním míčem. Druhý den usilují jednotlivci o nejlepší výsledek pro družstvo.

Vítězné družstvo mužů i žen získává putovní pohár, na jehož podstavci budou hráči družstev uvedeni. Viz loňská vítězná družstva na štítcích. Hráči družstev na 1. až 3. místě získávají medaile. Celkem se hraje o 48 medailí.

V letošní sezóně probíhaly deseti až šestnácti kolové tůry v osmi regionech. Sedm regionů je přihlášeno na Pohár regionů, osmý Východočeský ladí formu a přistoupí do poháru v příští sezóně. Pohár regionů ČSGA je nadstavbou nad regionálními soutěžemi a měl by připravovat hráče registrované v ČSGA na další vyšší soutěže, jako je utkání Česká republika vs. Německo, K+K Monarchie Trophy – utkání států staré monarchie, případně pro družstva do evropských soutěží.

Věřím, že hřiště GC Mnich ustrojené do podzimních barev zkontroluje, jestli na závěr sezóny dokážeme zahrát na svůj hendikep nebo lépe a úspěšná družstva pošle na přední místa.

Ing. Jiří Svoboda

[scrollGallery id=41]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *