8 komentářů k “MČR družstev na jamky 2012 – II

  1. Pochopil jsem logiku upraveného nasazení družstev na Mistrovství ČR klubových družstev ve hře na jamky v soutěži Pohár ČR z důvodu nepřihlášení družstev, které měli být nasazeny na první a osmé posici. Co ale nechápu je, že přestože totéž nasazení je uvedeno i ve zveřejněných propozicích turnaje, tak ve zveřejněném pavouku a startovce jsou přihlášená mužstva, v rozporu s propozicemi, zařazena podle původního nasazení. Což by tedy znamenalo, že vítěz zápasu Myštěves – Kravaře, tedy družstev, které se v loni umístili na 4. a 5. místě Poháru ČR, nebude mít druhý den soupeře a postoupí tedy přímo do finále o 1. a 2. místo. A mužstva Konopiště a Beřovic, které se v loni umístili na 2. a 3. místě Poháru ČR budou v případě, že by první den porazili své soupeře, o postup do finále bojovat mezi s sebou. Možná mi to hůře myslí, ale já tady jakouko-li logiku postrádám. Mohl by mi to někdo kompetentní vysvětlit a zdůvodnit ? Pokud možno ještě před odjezdem na Mistrovství.

    Děkuji
    Ladislav Tyle

  2. Ještě si dovolím zveřejnit, jak by pavouk měl vypadat v souladu s propozicemi.

    1 – 8 Konopiště – 0
    4 – 5 Kravaře – Brno
    2 – 7 Beřovice – 0
    3 – 6 Myštěves – Poděbrady

    Ladislav Tyle

  3. Ano, Ladislave, tvoje připomínka je správná. Po konzultaci s J. Císařem a na jeho pokyn je na příslušném místě nová startovní listina, která už odpovídá propozicím.
    J. Prause

  4. Mnohokrát Josefe děkuji za rychlou reakci a zařízení opravy. Ještě jsem zjistil, že ve startovce mají skupiny číslo 37 a 38 uveden shodný startovní čas 12,18 hod a u skupin číslo 42 a 43 je ve startovních časech odstup 16 minut. První den to možná nevadí, ale kdyby organiřátoři podklad kopírovali pro sestavení startovky na druhý den, tak aby to bylo správně. Můžeš na to ještě upozornit J. Císaře ?
    Děkuji
    Ladislav Tyle

  5. Ladislave, opět správná připomínka. Opravil jsem, dal na vědomí J. Císařovi a e-mailem jsem nabídnul opravenou tabulku organizátorům. Zdravím!

  6. K prvnímu příspěvku ing. Tyleho bych se rád vyjádřil, že
    „nepřihlášení družstev, které měli být “ patří Y!!““,tedy měly být nasazeny. Těch gramatických chyb se na různých serverech množí čím dál víc.
    Děkuji.

  7. Ano Josefe máš opět pravdu „měla být nasazena“
    Mě totiž nadzvedl nadpis na iDnes, kdy redaktorka napsala „záchranáři se psi… a to vůbec nekomentuji reakce diskutujících, kde se to hemží hrubkami. Já už se na to namůžu dívat. Ale to je jen glosa na dobrou noc.
    Pevné zdraví a veselou mysl přeje
    Vladimír

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *