Nominační turnaje 2012

Senior tour

Ve dnech 24. – 25. 4. se uskutečnil první ze série nominačních turnajů. Golfový resort na Konopišti byl připraven navzdory zpožděné vegetaci vlivem předcházejícího studeného počasí velmi dobře. Zájem ze strany hráčů a hráček byl veliký. Celkem 142 účastníků nastoupilo do prvního kola. Objevily se i nové tváře, které vážným způsobem promluvily do konečného pořadí. V kategorii masters seniorů nastoupilo 12 hráčů. Vítězem kategorie se stal kapitán reprezentace Josef Prause po kolech 89, 88, celkem 177 úderů. V nejobsazenější kategorii seniorů za účasti 95 hráčů zvítězil František Foldin se 158 údery před Milanem Kotábem 159 a třetím Pavlem Pilipem se 160 údery. V kategorii žen bylo 30 hráček! Zvítězila Věra Hesová 176, před Helenou Janoudovou 177 a Bohumilou Hanusovou 177.

Druhý nominační turnaj společný pro všechny kategorie se odehraje na překrásném hřišti v Berouně 9. -10. 5. K 3. 5. již je přihlášeno 104 soutěžících.

Ve dnech 22. – 23. 5. v Mladé Boleslavi se uskuteční třetí nominační turnaj pro ženy a kvalifikace družstev mužů i žen pro mistrovství klubových družstev ve hře na jamky, které se bude konat 12. – 14. 6 na hřišti Austerlitz. Volná kapacita je hřiště je dostupná pro ostatní zájemce. Výsledky se budou počítat všem účastníkům do celostátního žebříčku. Termíny přihlášek jednotlivců i družstev budou dány propozicemi. Pokud se již některá družstva přihlásila, jsou zaevidována. Jde o družstva mužů: GC Benátky nad Jizerou, GC Golfcentrum Liberec, a družstvo žen PGCM Ostrava. Současně pro nové zájemce soutěže družstev jsou přiloženy její podmínky. Termíny STK v návrhu uvedené mohou být pořadatelem upraveny.

Jiří Císař

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *