Mistrovství družstev ve Slavkově

Senior tour

10. 6. 2011:

Mistrovství končí. Třetí den soutěží proběhl zdárně za velmi pěkného mírně oblačného počasí. Výsledky prvních dvou soutěží mohl soutěžní výbor vyhlásit a medaile a poháry rozdat už v časných odpoledních hodinách. Soutěže dopadly takto:

Mistrem ČR mezi družstvy mužů pro rok 2011 se stalo družstvo RGC Mariánské Lázně, na druhém místě družstvo GC Praha, třetí pak družstvo PGC Ostrava.

Mistrem ČR mezi družstvy žen pro rok 2011 je družstvo GC Karlovy Vary, na druhém místě družstvo GC Brno a na třetím místě družstvo GC Poděbrady.

Kapitán a kapitánka vítězných družstev jménem všech zúčastněných poděkovali soutěžnímu výboru v čele s ředitelem soutěže Oldřichem Resem, personálu hřiště i personálu stravovacích služeb na hřišti za vynikající organizaci a péči a za výborně připravené hřiště.

O něco později byly vyhlášeny výsledky i třetí soutěže. Držitelem Poháru ČR se stalo družstvo GCC Prague, na druhém méstě se umístilo družstvo GC Konopiště, na třetím GC Beřovice.

Průběh soutěže ve výsledcích je na výsledkových tabulích.

9. 6. 2011 večer:

Startovní listina 3. kola

8. 6. 2011 večer (zpráva od Oldřicha Rese):

V 7.30 na hřišti Golf Resort Austerlitz započaly první boje Mistrovství a Poháru klubových družstev ve hře na jamky. Tato soutěž je organizačne velice náročná, ale přesto všechna utkání začala dle startovní listiny, a to utkáními žen. A po jejich skončení nebyla nouze o dvě překvapení, a to na úkor Ostravy, která prohrála s družstvem Poděbrad, a družstvo Mariánských Lázní prohrálo s ženami GC Brno. Překvapení je o to větší, že obě vyřazená družstva v loňském roce byla na stupních vítězů. V soutěži mužů se žádné překvapení nekonalo a do bojů o medaile postoupili všichni favorité, totiž Ostrava, Karlovy Vary, Mariánské Lázně a Praha. Po příchodu posledního flajtu se strhl prudký liják, který nádherně připravil hřiště na zítřejší zápasy.

Startovní listina 2. kola

7. 6. 2011 večer (zpráva od Oldřicha Rese):

MČR mužů a žen a Pohár ČR mužů bylo dnes ve Slavkově u Brna na hřišti Golf Resort Austerlitz zahájeno tréninkovým kolem. Za teplého počasí většina účastníků odehrála rundu, pouze teplý déšť donutil hráče ke krátké přetržce. Po večerní poradě kapitánů a seznámení s místními pravidly byli přítomní kapitáni pozváni na přátelský raut, kde se dosud konzultují budoucí výsledky. Mezitím pan Prauzek a paní Císařová v rychlosti připravují skorekarty na zítřejší den, jejich práci komplikují zvědaví hráči, očekávající zítřejší soupeře. První den zahajují ženy a to jako první Karlovy Vary proti nováčku z Austerlitzu.

6. 6. 2011:

Ve středu 8. června začne na hřišti ve Slavkově u Brna mistrovství ČR seniorských družstev v jamkové hře. Propozice a program jsme už zveřejnili, nyní se můžete seznámit se startovní listinou 1. kola.

Mnoho fotografií z mistrovství je v galerii S. Prauzka.

Skupinové fotografie medailových družstev jsou zde:

4 komentáře k “Mistrovství družstev ve Slavkově

  1. Dobrý den.
    Chválím přípravu pavouků. Doufám, že i průběžné výsledky budou k dipozici?

    Aleš Libecajt
    GCBER

  2. Myslím, že Olda Resů ( ne proto že je to můj kamarád ) je tělem i duší golfista a organizaci věnuje spoustu svého volného času ( a hlavně zkušeností ) a měl by mu za to patřít dík všech, kteří se turnaje zůčastnili. Škoda, že občas někteří ambiciózní senioři dokážou pokazit náladu nesmyslnými požadavky. Proto bych rád zdůraznil to co Olda říká, není důležité jaký golf hraji ale s kým ho hraji !!!! Těšme se tedy na MR seniorů 2012 !

    Honza Neštický
    GCA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *